Megérkezett a Honda Civic e:HEV tesztautó Szolnokra

Megérkezett a Honda Civic e:HEV tesztautó Szolnokra

Megérkezett a Honda Civic e:HEV tesztautó Szolnokra, próbálja ki az elsők között még szeptemberben! Nálunk már vezethető.

Honda Civic e:HEV tesztautó Szolnokon
Honda Civic e:HEV tesztautó Szolnokon

A vadonatúj Civic e:HEV a legmodernebb teljes értékű hibrid technológia megtestesítője: képes csendes elektromos üzemmódra is, így a vezetés éppoly élvezetes, mint amilyen hatékony. A 11. Civic-nemzedék 25 éves hibridfejlesztési munka eredménye, koncepciója a villanymotorok nyújtotta közvetlenséget ötvözi a nagy hatótávolsággal.
A Civic-embléma, mint mindig, most is bizonyíték a kiválóságra. Eszményi úttartás és menetkomfort, stílusos megjelenés, átlagon felüli megbízhatóság – feltétlenül érdemes közelebbről is megvizsgálnia!

Megérkezett a Honda Civic e:HEV tesztautó Szolnokra

Itt tud tesztvezetésre jelentkezni.

A Honda e:HEV hajtásláncnak hála a végsőkig kiélvezheti az elektromos autózás előnyeit, így az
egyenletes teljesítményleadást és a villámgyors gázreakciókat is. Mivel a rendszer önmagát tölti, soha nem kell konnektorhoz csatlakoztatnia a Civicet, így még egyszerűbb és kényelmesebb a használata. Elvégre a vadonatúj Civic e:HEV az „autóvezetők hibridje”.

A valódi érték soha nem megy ki a divatból, ezért ilyen sikeres a Civic már 1972 óta. A most bemutatkozó ultramodern hajtáslánc és a szemet gyönyörködtető, áramvonalas karosszéria teljesen új szintet jelent – a letisztult, sportos sziluett a jövőt hozza el. Mindegy, hogy a városban vagy az országutakon bukkan-e fel, az új Civic lenyűgözi környezetét.

Honda Civic e:HEV tesztautó Szolnok
Honda Civic e:HEV tesztautó Szolnok

Engedje át magát az élvezeteknek! A tágas és stílusos utastérben otthon érezheti magát, különösképp, hogy a megnövelt tengelytávnak köszönhetően minden eddiginél nagyobb a helykínálat. Az intelligens tervezésű kárpitozás és a kimagasló minőség egyértelműen a magasabb kategóriákat idézi, akárcsak a kifinomult részletek sokasága. Mindegy, hogy merre tart és mire készül, a vadonatúj Civic segít elérni céljait!

Honda Civic e:HEV Sport Platinum White - Honda Tóth Szolnok
Honda Civic e:HEV Sport Platinum White – Honda Tóth Szolnok

Ismerje meg a legapróbb részletekig a Civic Hybrid modellt itt.