A legjobb Honda márkaszerviz díjat 2023-ban is a Tóth Autó kapta

A legjobb Honda márkaszerviz díjat 2023-ban is a Tóth Autó kapta

A Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2022. után ismét éves szerviz ügyfél-elégedettség versenyt hirdetett a teljes 2023-as évre vonatkozóan a Honda személyautó márkakereskedések körében. Örömmel jelentjük, hogy a Honda Kiválóság – legjobb Honda márkaszerviz verseny győztese 2023-ban is a Honda Tóth Autó márkakereskedés a Honda márkaszerviz ügyfelek elégedettsége alapján.

Honda Kiválóság díjátadó: első helyezett a Honda Tóth Márkakereskedés
Honda Kiválóság díjátadó 2024.02.13-án: első helyezett a Honda Tóth Márkakereskedés

Köszönjük ügyfeleink bizalmát és elismerését! Fantasztikus érzés 2022. után újra kiérdemelni ezt a rangos díjat. A Honda Kiválóság versenyben 2023-ban is elértük a legmagasabb szerviz ügyfél-elégedettséget Magyarországon és igyekszünk 2024-ben is mindent megtenni ügyfeleink korrekt és maximális kiszolgálása érdekében.

A Honda Kiválóság – Honda Yūshū díj elnyerésének feltétele egy kiírt ügyfél visszajelzés mennyiség teljesítése mellett az országosan legmagasabb ügyfél-elégedettség érték elérése. A győztes díjat a legjobb Honda márkaszerviznek ítéli oda a Honda minden évben.

A jelen díj elnyerése mellett is célunk a szolgáltatásaink további fejlesztése, hiszen mindig van lehetőség a fejlődésre.

Köszönjük ügyfeleink elismerését!
Valamennyi Kollégánknak köszönjük áldozatos és ügyfélcentrikus munkáját!

Honda Forever!