Ismerje meg az új Honda Jazz e:HEV modellt

Ismerje meg az új Honda Jazz e:HEV modellt

A Honda friss lendületet csempész az utakra – a hatékony, új Honda Jazz és Jazz Crosstar modellekkel.

Honda Jazz Hybrid Advance Sport szürke színben
Honda Jazz Hybrid Advance Sport szürke színben

Ismerje meg a fejlett e:HEV hibridhajtást, amely a teljesítmény, a gazdaságosság és a vezetési élmény optimális kombinációját nyújtja Önnek. A módosított e:HEV rendszer nagyobb teljesítményt kínál változatlan fogyasztás és károsanyag-kibocsátás mellett.

Az ultravékony A-oszlopok széles látómezőt biztosítanak, ugyanakkor a több fénynek köszönhetően tágasabbnak, szellősebbnek érződik az utastér.

Az alakíthatóság szintén a Honda Jazz egyik erőssége, a Magic Seats ülésrendszerrel könnyedén helyet teremthet mindannak, amit szállítani szeretne. A hatalmas csomagtér akár 1205 literesre is bővíthető. A felhasználói igényeket szem előtt tartva vontatási képességgel bővült a modell jellemzőinek sora.

Honda Jazz Hybrid Advance Sport fehér színben
Honda Jazz Hybrid Advance Sport fehér színben Szolnokon

Az Ön biztonsága mellett – amelyről a Honda SENSING gondoskodik – központi szerepet játszik a csatlakoztathatóság. Párosítsa okostelefonját a Honda CONNECT rendszerrel az Android AutoTM  vagy az Apple CarPlay® segítségével, így alkalmazásai és lejátszási listái könnyedén elérhetők a

9“-os érintőképernyőn keresztül.

Felkeltettük érdeklődését? Látogasson el Márkakereskedésünkbe, kollégáink örömmel ismertetik Önnel a Jazz modellcsalád további, kiemelkedő jellemzőit.

Várjuk szeretettel márkakereskedésünkben!