Kapcsolat

Mi autót szeretnénk eladni Önnek

Lépjen velünk kapcsolatba: Honda Tóth Szolnok kapcsolat adatok, elérhetőség.

Honda értékesítés

Galó Ferenc

+36 70 337 3567

Honda szerviz vezető

Kőszegi Ilona

+36 20 393 8342

Lakatos és fényező üzem

Farkas Csaba

+36 70 368 3896
Honda CR-V Hybrid készlet akció Honda Tóth Szolnok
Honda Tóth Szolnok

Rólunk

Cégünket 1991-ben alapítottuk autóértékesítésre és szerviz szolgáltatásra. 2007. évben építettük meg újabb autószalonunkat, a HONDA gépjárművek értékesítésére.

Küldetésünk, hogy minden ügyfelünk részére a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk mind az autóértékesítés, mind a szervízszolgáltatás és az egyéb kiegészítő autós termékek kereskedelme területén. A legfőbb célunk a vevők elégedettségének folyamatos, hibátlan biztosítása. Ennek a célnak az érdekében mind a tulajdonosok, mind a munkatársaink mindent megtesznek.

Cégfilozófiánk alapja a folytonos megújulás, termékeink és szolgáltatásaink folyamatos bővítése. Tudjuk munkánk minősítése ügyfeleink elégedettségén keresztül mérhető le, ezért törekszünk ügyfeleink minőségi és egyedi kiszolgálására. Minden napos munkánkban igyekszünk a HONDA vállalati alapfilozófiájának megfelelni –  az ügyfeleink teljes megelégedésének elnyerésére, mely törekvésünket a legnagyobb elkötelezettséggel tesszük.

Rugalmas munkamódszerünk lehetővé teszi, hogy rövid határidővel ügyfeleink igényeihez és a dinamikusan változó világ kihívásaihoz maximálisan alkalmazkodva dolgozzunk. Arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségi színvonalú termékeinket elérhető áron értékesítsük  az Ön számára.

Lépjen velünk kapcsolatba: Honda Tóth Szolnok kapcsolat adatok, elérhetőség és megközelítés. Mi autót szeretnénk eladni Önnek!