Honda Civic Type R kollekció

Honda Civic Type R kollekció

Honda Civic Type R kollekció: ismerje meg a Type R kollekció ruházati és egyéb kiegészítő termékeit!

Honda Civic Type R kollekció
Honda Civic Type R
Honda Civic Type R sapka
Honda Civic Type R sapka

A Type R valódi szerelmeseinek kötelező darabja. Ez a baseball sapka egy feltűnő R logóval rendelkezik a homlokrészén. A sapka további kiegészítő elemei a piros betét a szélein körben és egy élénkpiros állítószalag, melyek igazán kiemelik a tömegből. A sapka pamut twillből, a csat fémből készült.

Honda Civic Type R kollekció katalógus

A kollekció további részleteit az alábbi katalógusban találja meg. Az ikonikus Type R modellhez méltó kiegészítők, hogy Ön stílusában is képviselje a Type R életérzést, akkor is amikor nem vezet. Az eredeti ruházati kiegészítők is az autógyártáshoz hasonlóan komoly minőségbiztosításon esnek át, csak a legjobb és legbiztonságosabb anyagok felhasználásával készülnek. Ilyen például a csúcsminőségű, masszív Type R esernyő, amellyel semmilyen zápor nem érheti váratlanul. A fogantyúján egy gyorskioldó gomb található, az esernyővásznat pedig a Type R logó díszíti. Az esernyő átmérője: 105 cm.

Viselje Ön is büszkén a Type R ruházati kiegészítőket, hiszen egy olyan modellt reprezentálnak, amely Európában 5 versenypályán is kategória csúcsot állított fel. Többek között Jenson Button 2018-ban Magyarországon, a Hungaroringen állította fel a kategória új pályacsúcsát a Civic Type R modellel.

Forrás: honda.hu

Eredeti Honda kiegészítők

További kiegészítőket és tartozékokat itt talál.