Honda karbantartási csomagok (PPM)

Honda karbantartási csomagok (PPM)

Egy megnyugtató érzés

Karbantartási költségek? Már elintézve. Ugyanis ha megveszi a karbantartási csomagot az új Honda gépkocsijához, akkor az elkövetkező néhány év előírt karbantartási munkáinak költségét már nem kell külön fedeznie. Egy átalánydíj megfizetésével, már nem kell tovább gondolkodnia a karbantartási költségeken. Ez igazán kellemes érzés! Mindenekelőtt hozzon egy bölcs döntést, amely pénzügyi előnyöket, megbízható minőséget és magasabb viszonteladási értéket garantál Önnek.

Honda akku teszt és átvizsgálás Szolnokon a Tóth Autónál
Honda karbantartás Szolnokon a Tóth Autónál

A Honda karbantartási csomagok előnyei

egyedi fix ár
Egyedi fix ár
Egyszerű és egyértelmű: Az átalányösszeg fedezi a karbantartási terv szerinti költségeket.
Közel okos megtakarítás
Okos megtakarítás
A tételenként megrendelt karbantartási költségekhez képest előnyös megtakarítás érhető el. A részletekről érdeklődjön szervizünkben.
EREDETI MINŐSÉG
Eredeti minőség
Az eredeti Honda alkatrészeknek köszönhetően járműve továbbra is 100%-ban Honda marad.
viszonteladási érték
Viszonteladási érték
Folyamatos karbantartás hivatalos Honda márkaszervizben növeli a viszonteladási értéket. További előnye, hogy a Honda karbantartási csomag járműspecifikus, ezért ennek minden előnye átszáll a jármű új tulajdonosára.
elérhető finanszírozás
Elérhető finanszírozás
A karbantartási csomag költsége akár a Honda Financial Services pénzügyi finanszírozásába is beépíthető, így Ön a havi törlesztőrészlete részeként fizeti a karbantartás díját.

Karbantartás a legjobb feltételekkel

Kétségkívül, senki sem szeret gondolkodni a karbantartáson. Önnek csak annyit kell tennie, hogy jelentkezzen be a Honda egyik márkaszervizébe és a többit a szakemberekre bízza.

Az Ön hivatalos Honda szervizében csak eredeti Honda alkatrészeket használnak a karbantartások során. Bízzon a tesztelt minőségben és a képzett Honda szerelők szakértelmében. Ezzel egyidejűleg a jármű magasabb viszonteladási értékét is biztosítja.

Mivel előre fizeti az átalányfenntartási díjat, a későbbiekben megkíméli magát a váratlan kiadásoktól. A karbantartási költségek kifizetve, és teljesen függetlenek az inflációtól és az áremelkedéstől. Kedvezményes csomagár is jár Önnek az egyenként megrendelt karbantartási munkákhoz képest.

A költségkontroll egyszerűvé vált

TípusKarbantartási csomag (max. 5 év vagy 100.000 km)
Elektromos249.000 HUF (*)
Hibrid549.000 HUF (*)

A Honda karbantartási csomagja minden járműmodellhez elérhető, és minden karbantartási szolgáltatást tartalmaz a szervizkönyvben kötelezően előírt karbantartási tételeknek megfelelően: a Honda szerelők munkaidejét, az eredeti pótalkatrészeket, valamint a motorolajat és egyéb folyadékokat is.

A karbantartási csomag az első 5 előírt időszakos karbantartást foglalja magában, amely okán a futásteljesítmény, vagy a jármű igénybevételének (normál/fokozott) függvényében a csomag érvényessége nem feltétlen éri el az 5 évet vagy 100.000 km-t. A turbófeltöltős modellek esetében a motorolajcsere intervalluma rugalmasan változik a felhasználás módja szerint, ezért rövidebb csereciklus esetén a csomag +1 motorolaj és -szűrő cseréjét, valamint díját is tartalmazza.
*) A karbantartási csomagot a szerződés megkötésekor teljes egészében ki kell fizetni.

Az új jármű megvásárlásakor juthat hozzá a Honda karbantartási csomagjához, és ezzel elvégeztetheti a karbantartási munkákat az Ön által választott Honda márkaszervizben. 

Későbbi szerződés akkor lehetséges, ha a jármű nem idősebb 1 hónapnál, vagy 1500 km-nél kevesebbet futott.

A karbantartási csomag csak a szervizkönyvben előírt karbantartási tételeket tartalmazza (pl. szűrők, folyadékok cseréje). A használatból eredő kopások, elhasználódások miatti egyéb javítások (pl. fékbetét, ablaktörlő gumi, stb.) nem képezik részét a karbantartási csomagnak.