Honda e kiegészítők és tartozékok

Honda e kiegészítők és tartozékok

Az eredeti Honda e kiegészítők és tartozékok alkalmazásával a Honda e még impozánsabb benyomást kelt, személyisége életre kel.

Honda e kiegészítők és tartozékok
Honda e kiegészítők és tartozékok

Vonzóbb, mint valaha

Az eredeti Honda kiegészítőkkel a Honda e még mélyebb benyomást kelt. Választhat a külső és a belső csomagok közül, valamint számos előkelő felni és egyedi elem között válogathat, amelyekkel még inkább kihangsúlyozhatja a jármű kivételes jellemzőit.

A különbség a részletekben rejlik

Ha az új Honda e segítségével végre elektromosra váltott, akkor itt az ideje, hogy néhány személyes elem kiválasztásával saját ízléséhez igazítsa autóját. Ha eredeti Honda kiegészítőket választ a Honda e gépkocsihoz, olyan teljesen egyedi megjelenést alakíthat ki, amelyre az egész város fel fog figyelni.

Kiegészítő csomagok

U.R.B.A.N. csomag (fekete)
Ez a csomag klasszikus elemekkel egészíti ki a Honda e megjelenését. Az autó díszítőelemei finoman utalnak az „Urban EV” koncepcióra, és extra védelmet nyújtanak. A csomag tartalma: ajtó küszöbburkolatok, lökhárító- és oldalvédő díszlécek.
U.R.B.A.N. csomag (fekete/kék)
Ez a csomag klasszikus elemekkel egészíti ki a Honda e megjelenését. Az autó díszítőelemei és a kék kiemelések finoman utalnak az „Urban EV” koncepcióra, és extra védelmet nyújtanak. A csomag tartalma: ajtó küszöbburkolatok, lökhárító- és oldalvédő díszlécek.
Hangulatvilágítás csomag
Ez a csomag különböző fények segítségével kellemes légkört varázsol a Honda e belső terében. A csomag tartalma: megvilágított ajtó küszöbburkolatok és konzolvilágítás.
Extra védelem csomag
Ez a csomag maximális védelmet nyújt a Honda e számára. A csomag tartalma: csomagtérszőnyeg, első és hátsó gumiszőnyegek, töltőnyílás védőtakaró és töltőnyílás védőfilm.
Védelem csomag
Ez a csomag valós védelmet nyújt a Honda e gépkocsinak. A csomag tartalma: csomagtérszőnyeg, első és hátsó gumiszőnyegek.

Különálló kiegészítők

A Honda e kiegészítők nem csupán vonzó megjelenést kölcsönöznek autójának, de biztonságosabbá, praktikusabbá és kényelmesebbé is teszik a használatát.

Leszerelhető kerékpártartó rögzítő szett
Ez a kerékpártartó rögzítő szett egy 13 tűs kábelköteget is tartalmaz. Tökéletes választás, ha biciklitúrát tervez. A kerékpártartók rögzítésére szolgáló szettünk könnyen kezelhető, és teljesen kompatibilis a Honda elektromos és biztonsági rendszereivel.
Visszapillantó kameratükör burkolat/Nordic Silver
A visszapillantó kameratükör burkolat a standard burkolat helyett használható. A Nordic Silver szín kiemelkedően divatos megjelenést kölcsönöz a Honda e gépkocsinak. Kék színben is kapható.
A-oszlop díszítés / Nordic Silver
Ez az A-oszlop díszítés a standard A-oszlop helyett használható. A Nordic Silver szín kiemelkedően divatos megjelenést kölcsönöz a Honda e gépkocsinak. Kék színben is kapható.
Első alsó spoiler/fekete
Ez a spoiler klasszikus sportos hatást kölcsönöz az autónak. Kék színben is kapható.
Matrica szett
Ezzel a fekete matricakészlettel sportos, mégis stílusos elemekkel láthatja el a Honda e gépkocsit. A matricák a motorháztetőre és a csomagtartóra helyezhetők fel.
Ajtó küszöbburkolatok
Küszöbburkolataink nemcsak személyessé teszik autóját, de védelmet is biztosítanak annak. A fényes fekete alumíniumburkolatokat Honda e logóval is elláttuk. A csomag tartalma: első és hátsó küszöbburkolatok.

Luxus minden mennyiségben

Luxusminőségű utazás
Válasszon Dark Brown vagy Midnight Black színű bőrkárpitot a Honda e gépkocsihoz – bármelyik mellett dönt, biztos lehet benne, hogy tetszetős megjelenésben és kivételes kényelemben lesz része.
GUNPOWDER BLACK 17 COLOS KÖNNYŰFÉM FELNI
17 colos könnyűfém felni Gunpowder Black betétekkel és gyémántvágott A-felülettel.
ACCENT BLUE 17 COLOS KÖNNYŰFÉM FELNI
Ez a 17 colos könnyűfém felni GunPowder Black betétekkel, gyémántvágott A-felülettel és kék színű keréktárcsa peremmel büszkélkedhet.

Bőrkárpitozás/sötétbarna vagy Bőrkárpitozás/Midnight Black

A kifejezetten az autóhoz tervezett bőr kárpitozást nehéz felülmúlni. A Midnight Black nappabőr vagy sötétbarna nappabőr és a szürke szövet kombinációjával kialakított prémium bőrkárpit beborítja az első üléseket és a négy ajtókartámaszt. A hátul található fejtámasz is nappabőrrel van borítva. Az eredeti bőrből készült bevonat a Honda esszenciáját nyújtja – tökéletes termékminőség, hosszú élettartam és prémium kialakítás.