Honda Assistance útisegély-szolgáltatás

Honda Assistance útisegély-szolgáltatás
Honda Assistance szolgáltatás Honda Tóth Szolnok
Honda Assistance szolgáltatás Honda Tóth Szolnok

A HONDA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLATA

A Honda Assistance útisegély-szolgáltatás keretén belül gondoskodunk Önről és autójáról – jóval azt követően is, hogy először ment haza vele. A Honda országúti segélyszolgálatának köszönhetően annak biztos tudatában indulhat el, hogy bármilyen baj is éri az utazás során, mi tudunk segíteni.

A megfelelő segítség szükség esetén

A Honda országúti segélyszolgálata az év minden napján, a nap 24 órájában elérhető – akkor is, ha Európa valamely másik országában autózik.

Ezeket a szolgáltatásokat kínáljuk:

 • A HONDA OTTHONI SEGÉLYSZOLGÁLATA
  Ha autója otthon romlik el, szakemberünk otthon keresi fel Önt.
 • A HONDA MOBILITÁSI SZOLGÁLTATÁSA
  Ha autóját nem sikerül az út mentén megjavítani, Önt, autóját és legfeljebb négy utasát a megjelölt úti célhoz juttatjuk.
 • A HONDA ÜZENETKÜLDÉSI SZOLGÁLTATÁSA
  Bármilyen előreláthatatlan baj bekövetkezése esetén megnyugtató lehet, hogy értesíteni tudjuk valamelyik hozzátartozóját vagy munkatársát arról, mi történt, hol van most Ön, és hogy biztonságban van. Mi erről is gondoskodunk.
 • A Honda európai segélyszolgálata
  Akkor is tudunk segíteni, ha autója egy másik európai országban romlik el. Ha pedig nem jár sikerrel az út menti javítás, eljuttatjuk Önt a legközelebbi Honda márkakereskedéshez vagy hivatalos szervizhez.

Honda Assistance útisegély-szolgáltatás

Meghibásodás esetén – akár itthon, akár külföldön – egyszerűen hívja a Honda Segélyközpontot, amely a hét minden napján éjjel-nappal tanácsokkal és intézkedéssel áll az Ön rendelkezésére.

Honda útmenti segélyszolgáltatás Honda e, Jazz e:HEV, HR-V e:HEV és Civic e:HEV* esetén

My Honda+ applikáció esetén nyissa meg az alkalmazásban a “Biztonság” menüt, majd indítsa a hívást a “Honda digitális segélyszolgálat” gombra koppintva. *A Civic e:HEV modell esetén a My Honda+ applikáció nem alkalmazható.

My Honda+ applikáció hiányában hívja a következő számot:
Belföldről: 06 1 / 7799-111
Külföldről: +36 1 / 7799-111

Honda útmenti segélyszolgáltatás minden más modell esetén
Belföldről: 06 1 / 458-4420
Külföldről: +36 1 / 458-4420

Honda Assistance útisegély-szolgáltatás feltételek Honda Jazz e:HEV és Honda e modell esetén – itt tudja elolvasni a részleteket.

Honda Assistance szolgáltatási feltételek kivéve Honda Jazz e:HEV és Honda e modell – itt tudja elolvasni a részleteket.

További részletek: honda.hu