A Honda elkötelezett a legmagasabb biztonság iránt

A Honda elkötelezett a legmagasabb biztonság iránt

A Honda elkötelezett a legmagasabb biztonság iránt, innovatív megközelítésében minden helyzetben a biztonsági szint fokozását célozza meg.

A Honda elkötelezett a legmagasabb biztonság iránt

A biztonság mindenkit megillet

Küldetésünk a Hondánál, hogy egy balesetmentes mobil társadalmat hozzunk létre, ahol ügyfeleink és mindenki, aki osztozik az úton, biztonságosan és magabiztosan élvezheti a mobilitás szabadságát.

A biztonság alapelvei

Honda biztonsági alapelvek - illusztráció

Képesség

Sok időt fektettünk a közlekedésbiztonság oktatás személyes átadásába. Közlekedésoktatási központjainkban fiatalok és idősek egyaránt sokat tanultak gyakorlati oktatási programunk keretein belül a szakértő oktatóinktól. Ezek az oktatók közösen kidolgoztak egy oktatási programot a biztonságos közlekedés ösztönzésére és népszerűsítésére, amely a szülő–gyermek közlekedésbiztonsági órákat is magában foglalta.

Közlekedési ökoszisztéma

Közlekedési ökoszisztéma

Már 1998-ban létrehoztunk egy kommunikációs funkciókkal ellátott autós navigációs rendszert, amely más járművektől gyűjtött vezetési adatok felhasználásával nyújtott információt a forgalmi torlódásokról. Manapság a közlekedési ökoszisztéma folyamatosan változik, és a közlekedőknek kapcsolódniuk kell hozzá. Ezért kifejlesztettünk időjárási és katasztrófa információs rendszereket – telematikát használva –, hogy figyelmeztetni tudjuk a közlekedőket a változó körülményekre, lehetővé téve számukra, hogy biztonságosan és kényelmesebben vezethessenek.  

Honda mobilitás, mint biztonsági alapelv

Mobilitási teljesítmény

Magas célokat tűztünk ki a járműtechnológiában, és gyakran meghaladjuk az elvárásainkat abban a szellemben, hogy „ha még nem létezik, akkor megcsináljuk mi”. Ez az innovatív megközelítés, amely a valós közlekedési helyzetekben a biztonsági szint növelésére irányul, és amely minden úthasználó bevonását magában foglalja, sokkal közelebb fogja hozni a balesetmentes világra irányuló törekvéseinket.