50 éve sikeres a Honda Civic

50 éve sikeres a Honda Civic

A Civic 2022-ben ünnepli gyártásának 50. évfordulóját. Ez idő alatt több mint 27 millió darabot szállítottunk ki ügyfeleinknek a világ több mint 170 országában: 50 éve sikeres a Honda Civic.

50 éve sikeres a Honda Civic modell
50 éve sikeres a Honda Civic modell


A 11. generációs Civic tovább folytatja elődei sikertörténetét és tovább öregbíti a Honda márka hírnevét. A Honda egyik legkeresettebb modelljének megjelenése a 2022-es év végén várható Európában.

Honda Civic generációk - Honda Tóth Szolnok
Balra: 3. gen Civic, középen: 10. gen Civic, jobbra: 11. gen Civic
Yosuke Sato a Civic 2022 modell vezető fejlesztője
Yosuke Sato a Civic 2022 modell vezető fejlesztője
Honda Civic 2022 modell első vásárlói teszt
Honda Civic 2022 modell első vásárlói teszt

Yosuke Sato (a továbbiakban: Sato), a 11. generációs Civic fejlesztési vezetője.
Sato: Amikor 1972-ben az első Civic forgalomba került, egy újságíró úgy jellemezte, hogy “egy olyan autó, amely a friss levegő belélegzésének érzését váltja ki”. Megszületett egy autó, amely egy időről-időre felfrissülést okoz. Ismét azt gondoltam, hogy a Civic már az első generációtól kezdve olyan autó volt a világban, amely megmozgatta a vásárlók érzéseit.

Sato : A Civic az a modell, amely megtestesíti azt, hogy a Honda a korral halad, és a Civic az, amely minden megnyilvánulásával a tulajdonosok igényeit teljesítve folyamatosan fejlődik. Ami a jövőbeli fejlesztéseket illeti, az e: HEV és a Type R 2022-ben jelenik meg. A jövőben egy lépéssel továbblépve, a CVT-vel kombinált e: HEV fejlett technológiát mutatjuk be, és a kézi váltóval kombinált, a vezetés átható örömét megtestesítő Type R megjelenésével új lapot nyitunk a Civic-sorozatban. A Civic révén örömöt fogunk nyújtani ügyfeleink életének és lehetőségeinek kiterjesztéséhez. Remélem, hogy várakozással tekintenek majd a 11. generációs Civic modellünkre.