5 éve vezeti az eladásokat a HondaJet a kategóriájában

5 éve vezeti az eladásokat a HondaJet a kategóriájában

5 éve vezeti az eladásokat a HondaJet a kategóriájában, több mint 100.000 repült órával és élvonalbeli szállítási megbízhatóságával.

HondaJet
HondaJet

A HondaJet átlépte a 100 000 repült órát.
GREENSBORO, N.C. – 2022. február 23. – A Honda Aircraft Company ma bejelentette, hogy 2021-ben a HondaJet volt a legtöbbet szállított repülőgép a kategóriájában, immár ötödik egymást követő évben, az Általános Repülőgépgyártók Szövetsége (GAMA) adatai alapján. A Honda Aircraft Company 2021 során 37 repülőgépet szállított le a vásárlóknak világszerte.

“Az, hogy a HondaJet öt egymást követő évben a kategóriájának legkelendőbb repülőgépe volt, jól tükrözi a Honda Aircraft csapatának elkötelezettségét, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb teljesítményű és minőségű terméket kínáljuk… Továbbra is új értéket hozunk az iparágba, kiváló szolgáltatást és támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.” – mondta Michimasa Fujino

A Honda Aircraft Company a közelmúltban több mérföldkövet is ünnepelt, többek között a 200. HondaJet átadását 2021. december végén. A világméretű HondaJet flotta 2022. januárban meghaladta a 100 000 repült órát is. 5 éve vezeti az eladásokat a HondaJet a kategóriájában.

HondaJet elismerés

Emellett az FAA nemrégiben a Honda Aircraft Company-t a “Diamond level AMT employer award”, a William (Bill) O’Brien Aviation Maintenance Technician Awards program legmagasabb fokozatával tüntette ki, a Honda Aircraft karbantartó technikusainak szakértelmét és professzionalizmusát elismerve. Amióta 2015 decemberében megkezdődtek a HondaJet szállítások az ügyfelek számára, a Honda Aircraft Company innovációval és technológiával vezette a légiközlekedési iparágat, miközben minden ügyfelének ugyanazt a magas színvonalú szolgáltatást és támogatást nyújtja. A HondaJet emellett továbbra is bizonyítja az iparágban vezető szállítási megbízhatóságát.

2021-ben a Honda Aircraft Company két jelentős bejelentéssel folytatta a fejlesztést: a HondaJet Elite S, amelyet az Aviation International News a legjobb új üzleti repülőgépnek járó “Top Flight Award” díjjal tüntetett ki, valamint a HondaJet 2600 Concept, a Honda Aircraft javaslata az üzleti repülőgépek következő generációjára. Eközben a HondaJet globális jelenléte tovább erősödött, amikor megkapta a thaiföldi típusengedélyt, így már 14 ország rendelkezik HondaJet-típusengedéllyel. A Honda Aircraft Company értékesítési és szervizhálózata most már kiterjed Észak-Amerikára, Európára, Latin-Amerikára, Délkelet-Ázsiára, Kínára, a Közel-Keletre, Indiára, Japánra és Oroszországra.

További Honda érdekességeket itt olvashat.