Honda HR-V összehajtható csomagtérszőnyeg

Honda HR-V összehajtható csomagtérszőnyeg

Eredeti Honda HR-V összehajtható csomagtérszőnyeg adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda HR-V összehajtható csomagtérszőnyeg

Összehajtható csomagtérszőnyeg

Cikkszám08P11-3M0-600
Cikkcsoportcsomagtér és rakodás
ModellHonda HR-V Hybrid
Kompatibilitásrészletek alább
Külső színnem releváns
Belső szín nem releváns

Honda HR-V összehajtható csomagtérszőnyeg – fontos információ


Csomagtérszőnyegünk védelmet nyújt a rakodótér teljes felületének és a hátsó ülések háttámlájának egyaránt, mikor azok síkba vannak hajtva. Megfordítható, egyik oldala szövet, másik oldala vízlepergető, csúszásgátló felülettel ellátott. Rugalmas széle a ki- és bepakolás ideje alatt ráhajtható a lökhárítóra, így azt is megóvja az esetleges sérülésektől. Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: nincs megadva nem kompatibilis cikk adat, a részletekért keressen bennünket.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

1.5 ELEGANCEO
1.5 ADVANCEO
1.5 ADVANCE STYLEO

További praktikus és elegáns Honda HR-V Hybrid kiegészítőket ide klikkelve talál árakkal megjelenítve a myhonda.hu weboldalon, a Honda Tóth Szolnok márkakereskedés weboldalán.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda HR-V Hybrid modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.