Honda e:N sorozat

Honda e:N sorozat

A Honda bemutatja a Honda e:N sorozat autóit egy átfogó videó keretében, amelyben megjelennek az új EV e:N sorozat koncepció autói. A Honda e:N sorozat koncepció a kínai piac elektrifikációs stratégiájának része.

Honda e:NP1 koncepció
Honda e:NP1 koncepció
Honda e:NS1 koncepció
Honda e:NS1 koncepció

Az “e: N” sorozat, amely az első Honda márkájú elektromos autó lesz Kínában, melyből 5 év alatt 10 új modellt fognak kiadni az ázsiai piacon. Az első “e: NS1” és az “e: NP1”-et a Dongfeng Honda és a GAC Honda 2022 tavaszán fogja bevezetni a lokális piacon.

Három koncepciómodell van fejlesztés alatt, amelyek célja az 5 éven belüli bevezetés.
Kiterjesztett értékesítési hálózat létrehozása a cél a teljes körű EV üzletfejlesztéshez, például e: N sorozatú sarkok kialakítása a meglévő márkakereskedő hálózat felhasználásával és a jövőbeli e: N exkluzív kereskedők kialakítása a nagyobb városokban.
A GAC Honda és a Dongfeng Honda új EV-gyárakat épít. Céljuk, hogy 2024-ben megkezdjék működésüket.

Karbonsemlegesség

2021 áprilisban a Honda bejelentette célját, amely szerint a fejlett országokban, köztük Kínában az EV / FCV eladások arányát “2030-ban 40%-ra, 2035-ben 80%-ra, 2040-ben pedig 100%-ra” kívánja növelni. E cél gyors és folyamatos elérése érdekében Kína 2030 után nem vezet be új benzines modelleket, és minden újonnan forgalomba kerülő négykerekű jármű elektromos jármű, például hibrid és EV lesz.

Honda e:N sorozat rövidített videó

Honda e:N sorozat

Az első modellek az “e: NS1” és “e: NP1”, amelyek 2022 tavaszán jelennek meg Kína első Honda márkájú EV-jeként.

Az e: N sorozatot a “mozgás”, a “bölcsesség” és a “szépség” koncepciója alapján fejlesztették ki, amely a Honda által eddig kifejlesztett egyedülálló technológiát a következő generációs vezetési élménnyé szublimálja, és új értéket testesít meg.
・”Dynamic” :
Az “e: N Architecture” révén az e: N sorozatnak köszönhetően megvalósul a Honda egyedi érzéke az emberi járművel való egységhez, valamint a sportos és élvezetes vezetéshez.

・”Satoshi” :
Biztonságos, kényelmes és intelligens mozgási teret biztosítunk a fejlett Honda SENSING, a Honda CONNECT és az átfogó “e: N OS” által létrehozott intelligens digitális műszerfal.

・”Beauty” :
Az “e: N Design”, amely az EV-kre jellemző szépséget fejezi ki, az “egyérintéses jövő” világképét nyújtja, ahol a jövőt pillantással és érintéssel lehet vezérelni.

A fenti információk a kínai piacra vonatkoznak.