Honda digitális szervizkönyv

Honda digitális szervizkönyv

A legújabb Honda Civic e:HEV és Honda HR-V e:HEV modellhez már Honda digitális szervizkönyv kerül kiállításra. Innentől a megjelenő új modellek már ezzel a fejlett digitális szervizkönyv technológiával lesznek elérhetőek. Ismerje meg a Digital Service Record (DSR) szolgáltatást.

Honda Digitális Szervizkönyv - Honda Tóth Szolnok
Honda Digitális Szervizkönyv – Honda Tóth Szolnok

Mindig kapcsolatban

A Honda Digitális Szervizbejegyzések nyilvántartása lehetővé teszi, hogy szervizinformációit bárhol és bármikor elérhesse. Kevesebb papírmunkát igényel, hogy így nagyobb szabadságot nyújthasson Hondájával.

Nincs is egyszerűbb, mint a Digitális Szervizbejegyzések nyilvántartás, akár útközben is ellenőrizheti járműve szervizelőzményeit.

MyHonda plusz fiók - Honda Tóth Szolnok
MyHonda plusz fiók – Honda Tóth Szolnok

Ha rendelkezik MyHonda+ fiókkal, az automatikusan igazolja, hogy Ön egy jármű tulajdonosa, ezzel megadja Önnek a teljes szervizbejegyzési részleteket.
*A szolgáltatások a gépjármű típusától, műszaki jellemzőitől és kibocsátási évétől, valamint az első regisztráció országától függően változhatnak.

Mi az a Honda digitális szervizkönyv (DSR)?

A DSR a szervizelőzményeket tartalmazó könyv elektronikus változata.

A DSR karbantartása és online tárolása a Honda biztonságos központi adatbázisának segítségével történik. Nyilvántartja a szervizelési és karbantartási előzményeket, a futásteljesítményt, valamint a szervizeléseket elvégző márkakereskedéseket.

A DSR a papír alapú szervizkönyvet váltja fel a 2022-es HR-V, a 2022-es Civic Hybrid és az azt követő minden újonnan bemutatott típus esetében.

A Honda e és a 2021-es Jazz is jogosult lesz erre a szolgáltatásra. Ezen típusok esetében a meglévő szerviznyilvántartás utólagosan beírható a DSR-be.

Szervizre emlékeztető rendszer (SVRS)

A Honda járművek már beépített szervizre emlékeztető rendszerrel (SVRS) vannak ellátva, amely folyamatosan figyeli a vezetési körülményeket, és kiszámítja, hogy mikor esedékes a jármű következő szervizelése.

A digitális szervizkönyv SVRS adatkapcsolathoz a járművön be kell legyen kapcsolva a telematikai vezérlőegység (TCU), a My Honda+ alkalmazás, az adatmegosztás, a hálózati alapcsomag előfizetés és az SVRS.

Honda digitális szervizkönyv bejegyzések ellenőrzése alvázszám alapján

Ezen a linken tudja ellenőrizni a szerviz bejegyzéseket a 2022-es HR-V és a továbbiakban megjelenő új modellek esetén: Honda digitális szervizbejegyzések linkje. Az adatok forrása a Honda adatbázisa. Jelenleg a HR-V és utólagos felvitel esetén a Honda e és Jazz 2021 modellek adatai lesznek elérhetőek.

Aktuális szerviz ajánlatainkat itt találja.