Honda CR-V fedélzeti kamera

Eredeti Honda CR-V fedélzeti kamera adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda CR-V fedélzeti kamera, Honda Tóth Szolnok - myhonda.hu

Fedélzeti kamera

Cikkszám08E30-TLA-600
Cikkcsoportutastér
ModellHonda CR-V Hybrid
Kompatibilitásrészletek alább
Külső szín nem releváns
Belső szín nem releváns

Honda CR-V fedélzeti kamera – fontos információ


A Honda menetrögzítő kamerája sokkal több, mint egy képrögzítő eszköz. Nem számít, hogy városban vezet, manőverez vagy parkol, ez a hasznos készülék mindig éberen figyel. Rögzíti a felvételt vezetés közben, bizonyítékot szolgáltat baleset esetén, és csökkenti annak a lehetőségét, hogy baleseti kártérítési eljárás során tisztességtelen bánásmódban részesüljön. Tartalmazza a menetrögzítő kamera és a hozzá szükséges beszerelő szettet. S és Comfort felszereltségű modellekhez. A hátsó kamera funkció kizárólag utólag szerelt hátsó kamerával működik. Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: nincs megadva nem kompatibilis cikk adat, a részletekért keressen bennünket.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

2.0 ELE 4WDO
2.0 LIFE 4WDO
2.0 EXEC 4WDO
2.0 COMF 2WD
2.0 ELE 2WDO
2.0 LIFE 2WDO
2.0 SPORTLINE 2WDO
2.0 SPORTLINE 4WDO

A Honda CR-V fedélzeti kamera mellett további Honda CR-V Hybrid kiegészítőket ide klikkelve talál.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda CR-V Hybrid modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.