Honda Civic Megvilágított ajtó küszöbburkolatok fehér színben

Honda Civic Megvilágított ajtó küszöbburkolatok fehér színben

Eredeti Honda Civic Megvilágított ajtó küszöbburkolatok fehér színben adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda Civic Megvilágított ajtó küszöbburkolatok fehér színben

Megvilágított ajtó küszöbburkolatok – fehér

Cikkszám08E12-T50-600A
Cikkcsoportutastér
ModellHonda Civic e:HEV
Kompatibilitásrészletek alább
Külső színnem releváns
Belső szín nem releváns

Honda Civic Megvilágított ajtó küszöbburkolatok fehér színben – fontos információ


A megvilágított ajtó küszübburkolatok szálcsiszolt rozsdamented acélból készültek és fehér megvilágítású Civic logóval rendelkeznek. Megvédik a küszöböket a sérülésektől. A készlet első megvilágított és hátsó világítás nélküli küszöbburkolatokat tartalmaz. Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08E0PT50PIRLH 08E0PT50PIWLH 08E12T50600B 08F05T50600.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

2.0 ELEGANCEO
2.0 SPORTO
2.0 ADVANCEO

A Honda Civic Megvilágított ajtó küszöbburkolatok fehér színben mellett további Honda Civic e:HEV kiegészítőket ide klikkelve talál.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda Civic e:HEV modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.