Honda Civic levehető vonóhorog 13 Pin kábelköteggel

Honda Civic levehető vonóhorog 13 Pin kábelköteggel

Eredeti Honda Civic levehető vonóhorog 13 Pin kábelköteggel adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda Civic levehető vonóhorog 13 Pin kábelköteggel

Levehető vonóhorog 13 Pin kábelköteggel

Cikkszám08L92-T50-D13P
Cikkcsoportszállítás és vontatás
ModellHonda Civic e:HEV
Kompatibilitásrészletek alább
Külső színnem releváns
Belső szín nem releváns

Honda Civic levehető vonóhorog 13 Pin kábelköteggel – fontos információ


Ezzel a levehető vonóhoroggal gond nélkül vontathatja lakókocsiját vagy utánfutóját. Maximális vontatási kapacitás: 750 kg, maximális függőleges terhelés: 75 kg. – A csomag tartalma: 13 Pin vonóhorog kábelköteg Plug and Play (08L91-T50-600-A) és levehető vonóhorog (08L92-T50-600). Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08E0PT50CARE 08E0PT50ILME 08E0PT50N0RE 08PCKT50CBF1 08PCKT50CBF2.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

2.0 ELEGANCEO
2.0 SPORTO
2.0 ADVANCEO

A Honda Civic levehető vonóhorog 13 Pin kábelköteggel mellett további Honda Civic e:HEV kiegészítőket ide klikkelve talál.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda Civic e:HEV modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.