Honda Civic hangulatvilágítás csomag piros színben

Honda Civic hangulatvilágítás csomag piros színben

Eredeti Honda Civic hangulatvilágítás csomag piros színben adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda Civic hangulatvilágítás csomag piros színben

Hangulatvilágítás csomag – piros

Cikkszám08E0P-T50-IILR
Cikkcsoportcsomag
ModellHonda Civic e:HEV
Kompatibilitásrészletek alább
Külső színnem releváns
Belső szín nem releváns

Honda Civic hangulatvilágítás csomag piros színben – fontos információ


Ez a csomag számos piros világítást kombinál annak érdekében, hogy még tovább fokozza a sportos hangulatot autója utasterében. A csomag tartalma: első lábtér és ülés alatti világítás, pohártartó- és konzolvilágítás, ajtókárpit megvilágítás. – A csomag tartalma: első lábtér és ülés alatti világítás (08E10-T50-600B), pohártartó- és konzolvilágítás (08E16-T50-600B), ajtókárpit megvilágítás (08E20-T50-600B). Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08E0PT50IILW 08E0PT50PIRLH 08E0PT50PIWLH 08E10T50600A 08E10T50600B 08E16T50600A 08E16T50600B 08E20T50600A 08E20T50600B.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

2.0 ELEGANCEO
2.0 SPORTO
2.0 ADVANCEO

A Honda Civic hangulatvilágítás csomag piros színben mellett további Honda Civic e:HEV kiegészítőket ide klikkelve talál.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda Civic e:HEV modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.