Eredeti Honda olaj ajánlatunk

Eredeti Honda olaj ajánlatunk

Az eredeti Honda olajat kifejezetten a Honda személyautókhoz fejlesztették ki. Márkaszervizünkben minden eredeti olajtípusból azonnal elérhető készletről tudjuk megvalósítani a Honda járművek karbantartását.

Eredeti Honda olaj ajánlatunk – Honda Tóth Szolnok

Miért a jobb az eredeti Honda olaj és kenőanyag?

  • jobb minőség
  • üzemanyag-takarékosság
  • környezetbarát
  • csökkentett mértékű kopás
  • a Hondától a Hondának

Jobb minőség

Az olaj a használat során veszít hatékonyságából, és kárt tehet a motor belső mozgó alkatrészeiben, ezért a Honda plusz adalékanyagokat tesz hozzá az olajaihoz, hogy tisztábban tartsa az olyan komponenseket, mint például a dugattyúk, és meghosszabbítsa a motor élettartamát. Nagyobb ellenállóképesség a berágódással és repedezéssel szemben. Hosszabb ideig marad tiszta. Nincs kedvezőtlen hatással a fémre
illetve a gumira.

A megfelelő karbantartás fontossága

Az olajcserék néha feleslegesnek tűnhetnek, mégis kulcsfontosságúak járműve élettartama szempontjából. A motor égési folyamata kisebb oxidációs részecskéket szabadít fel, melyek az elégtelen karbantartás és standard olaj használata esetén olajüledéket képeznek, ami drasztikusan lecsökkenti
a motor élettartamát. Ezért fontos, hogy a megfelelő olajat használja. Az eredeti Honda olaj garantált minőséget és zavartalan autózást kínál Önnek.

Üzemanyag-takarékosság

A Honda alacsony viszkozitású (folyadéksűrűségű) olajat használ, ami mérsékli a közegellenállást, ezzel csökkentve a motor terhelését. A magas viszkozitású olajakhoz képest 1,5–2%-os javulást figyelhetünk meg az üzemanyagfelhasználásban, ami jelentős megtakarítást jelent az üzemanyag-kiadások terén.

Környezetbarát

A Honda „Kék eget a gyermekeinknek” programjával elkötelezett az iránt, hogy a környezetre a lehető legkisebb negatív hatást gyakorolja. Az alacsonyabb károsanyag-kibocsátású olaj kifejlesztésével a Honda felelősséget vállal a tisztább jövőért.

Csökkentett mértékű kopás

Az eredeti Honda olajjal használt Honda motorok tartóssági tesztjei során rendkívül erőteljes üzemi körülményeknek vannak kitéve. Olajaink ebben optimális pontszámot érnek el, elejét véve a kopásnak a komponensekben, köztük a forgattyústengely-csapágyban, ahol a gyengébb minőségű olajak berágódást okoznának, sőt hajlamosítanának még a repedezésre is, ami a motor megszorulásához vezethet.

A Hondától a Hondának

A Honda saját fejlesztő központtal rendelkezik Japánban, ahol a mérnökök minden erőforrást bevetnek annak érdekében, hogy kifejezetten a legjobb olajakat fejlesszék ki járműveihez. Ennek elérése végett a Honda saját standardjait alkalmazza, melyek bőven túlteljesítik a nemzetközi standardokat.

Eredeti Honda olaj ajánlatunk

Ügyfeleink érdekében is elkötelezettek vagyunk az eredeti Honda alkatrészek mellett.

További szerviz ajánlatunkat itt olvashatja.