A Honda Jazz hibrid az Év autója a kisautó szegmensben

A Honda Jazz hibrid az Év autója a kisautó szegmensben

A What Car? Small car of the year 2022 díj nyertese a Honda Jazz hibrid az év autója a kisautó szegmensben.

Honda Jazz Hybrid Tuscan orange kiegészítőkkel - Honda Tóth Szolnok
Honda Jazz Hybrid Tuscan orange kiegészítőkkel – Honda Tóth Szolnok

Örömmel jelentjük be, hogy a Honda Jazz – a kényelmet, sebességet, hatékonyságot és meglepően nagy belső teret ötvöző hibrid ferdehátú – lett a What Car? magazin által az Év kisautója 2022-ben.

Honda Jazz Hybrid az Év autója díjat nyerte el - What car? magazin, kisautó szegmens
Honda Jazz Hybrid az Év autója díjat nyerte el – What car? magazin, kisautó szegmens

Térrel és élettel teli

A Jazz hibrid modell a felszereltségét és lehetőségeit tekintve hatalmas kisautó. A panoráma szélvédők széles látóteret biztosítanak, a széles kartámasz pedig rengeteg tárolóhelyet és USB-csatlakozót kínál, hogy az utasok a hosszú utazások során is kellemesen érezzék magukat.

A Jazz üléseit is úgy tervezték, hogy elhárítsák a fáradtságot. Csomagtartó kapacitása pedig óriási. A hátsó ülések lehajtásával ez a tér 1 205 literre nő – ez elegendő a nagyobb tárgyak bepakolásához és a nyaralásokhoz.

A What car? magazin véleménye

“A Honda Jazz egy kis autó, amely nagynak érzi magát, nemcsak a hatalmas helykínálat miatt, hanem a kényelem és a kifinomultság miatt is. A belső tér is hihetetlenül átgondoltan van kialakítva, sok okos, a praktikumot javító elemmel. Ráadásul a Jazzből könnyebb kiszállni, mint sok riválisából, és a hibrid technológiának köszönhetően különösen városi környezetben takarékosan bánik az üzemanyaggal” Steve Huntingford – What car? szerkesztő.