Honda HR-V Hybrid

Készletről elérhető a Honda HR-V e:HEV Szolnokon

Tudjon meg mindent a Honda HR-V Hybrid e:HEV modellről

Honda HR-V Hybrid életérzés Honda Tóth Szolnok
Honda HR-V Hybrid életérzés Honda Tóth Szolnok

Tudjon meg mindent a Honda új full hibrid modelljéről a vadonatúj Honda HR-V hibrid modellről. Ezen az oldalon összefoglaltuk a vadonatúj modellről elérhető információkat.

Lehengerlő stílus

Az új HR-V igazán karizmatikus személyiség, hiszen a szabadidő-autókra jellemző magabiztosságot és a kupék sportosságát egyaránt m agáénak tudhatja. Jellegzetes arányaival, egyedi sziluettjével és elegáns, szinte vízszintes vonalaival igen mély benyomást tesz a szemlélőre, s álló helyzetben is olyan hatást kelt, mintha éppen száguldana. Szofisztikált, szemet gyönyörködtető mivoltához a precízen kidolgozott részletmegoldások is nagyban hozzájárulnak. Elég egy pillantást vetni a kocsitestbe simuló hűtőrácsra vagy az integrált kilincsekre, hogy lássuk: minden összetevőt nagy gondossággal alkottak meg a Honda mérnökei.

Élvezze ki Ön is a szabadidő-autókra jellemző, sportos habitust! A Honda által kifejlesztett hibrid rendszer sport módban is használható, ami dinamikus gyorsulást biztosít és maradéktalanul kiszolgálja az élvezetes autózást is.

Jövőbe mutató műszaki megoldások


A vadonatúj felfüggesztésnek és a precízen hangolt csillapításnak köszönhetően az úthibák sem ronthatnak a menetkomforton – Önnek csak élveznie kell az autózást, bármerre is visz az útja.

Honda HR-V Hybrid jövőbe mutató megoldások - Honda Tóth Szolnok
Jövőbe mutató megoldások – Honda Tóth Szolnok

Legújabb full hibrid modellünk képeit itt nézheti meg.

Széchenyi 2020