Honda Jazz Hybrid ajánlataink

Honda Jazz e:HEV

Honda Jazz Hybrid ajánlatok Szolnokon: alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett nyújt kimagasló teljesítményt a legkisebb Honda.

Honda Jazz Hybrid kiegészítőket it választhat.

Honda Jazz Hybrid kényelmes és praktikus Honda Tóth Szolnok
Honda Jazz Hybrid kényelmes és praktikus Honda Tóth Szolnok

KÉNYELMES ÉS PRAKTIKUS

Az első ülést úgy formáztuk, hogy a lehető legkevésbé legyen fárasztó az utazás, és az új Jazz nyújtotta kényelem a limuzinok szintjén álljon. Lelkiismeretes tervezés eredménye a széles, tárolórekesszel kiegészített könyöktámasz is, akárcsak a fedélzeti elektronikai rendszer, ami első és hátsó USB-csatlakozókat egyaránt magában foglal, hogy minden utas maximális kényelemben utazhasson.

Honda Jazz Hybrid Magic Seat rendszer Honda Tóth Szolnok
Honda Jazz Hybrid Magic Seats rendszer Honda Tóth Szolnok

Magic Seats rendszer

Ami belefér a mindennapjaiba, az belefér az új Jazzbe és a Jazz Crosstarba is. Zseniális Magic Seats ülésrendszerünkkel gyorsan és szabadon variálható a beltér, így mindig az utasok számához és a poggyászok
méretéhez igazítható az autó belső kialakítása. Elég egy mozdulat, és máris befér a szörfdeszka vagy a facsemete, az állítható magasságú, titkos tárolórekeszt rejtő csomagtérpadló pedig maximális helykihasználást tesz lehetővé.

Honda Jazz Full Hybrid Tuscan Orange kiegészítőkkel - Honda Tóth Szolnok
Honda Jazz Full Hybrid Tuscan Orange kiegészítőkkel – Honda Tóth Szolnok

Honda Jazz Hybrid ajánlatok a készlet erejéig

Fejlett e:HEV Hybrid hajtásláncunk rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett nyújt kimagasló teljesítményt. Úgy terveztük, hogy minden helyzetben közvetlen, kifinomult, illetve hatékony legyen, és igazán magával ragadó vezetési élményt nyújtson. A speciális, Honda által fejlesztett villanymotor elismerésre méltó, 253 Nm-es forgatónyomatékkal járul hozzá a gondtalan autózáshoz, míg a rendszer alapját adó ultrahatékony, benzines erőforrás 98 LE-s csúcsteljesítménnyel büszkélkedhet. Az élvezetes autózás záloga a menetdinamika, ezért az e:HEV vezérlőegysége folyamatosan figyeli a teljesítményleadást, valamint az üzemanyag-fogyasztást, és mindig az aktuális helyzetnek megfelelően határozza meg, hogy melyik energiaforrást használja. Hála az intelligens, kifinomult rendszernek, az átállás szinte észrevehetetlen a különféle üzemmódok között (ti. benzinüzem, hibrid üzem, tisztán elektromos hajtás).

További információ: honda.hu.

szechenyi