Honda CR-V Hybrid ajánlatok

Honda CR-V Hybrid készlet ajánlatok

Miért érdemes Honda CR-V full hibridet választani? A full hibrid technológia a mild hibridekhez képest jóval hatékonyabb, így kedvezőbb fogyasztást eredményez. Már induláskor rendelkezésre áll a villanymotor teljes nyomatéka, ezért a CR-V dinamikus vezetési élményt is nyújt az ergonomikus belső tér mellett. Az SUV kivitel magasabb üléspozíciót eredményez, így növeli a vezetés biztonságérzetét.

Honda CR-V Hybrid AWD e.HEV
Honda CR-V Hybrid AWD e:HEV
Honda CR-V Hybrid készlet akció Honda Tóth Szolnok
Honda Tóth Szolnok
Honda CR-V Hybrid Sport Line
Honda CR-V Hybrid Sport Line
Honda CR-V Hybrid Sport Line őszi túra játék Honda Tóth Szolnok
Honda CR-V Hybrid Sport Line őszi túra – Honda Tóth Szolnok

A CR-V Hybrid kiválasztja az optimális üzemmódot, hogy gyors reagálású, hatékony vezetést tegyen lehetővé.

Az Atkinson-ciklusú, 2,0 literes benzinmotor és a két villanymotor – egy hajtó villanymotor és egy áramfejlesztő villanymotor, amelyek lehetővé teszik a hajtást benzinmotoros, villanymotoros és hibrid üzemmódban. A CR-V a hagyományos erőátvitel használata helyett fix áttételű váltót használ, amely lehetővé teszi a vezető számára a zökkenőmentes erőátvitelt, és kényelmessé teszi a vezetést – ez az a hibrid, amit Ön is érezhet.

Az intelligens Multi-Mode Drive (i-MMD) mindig nagy teljesítményt és hatékonyságot nyújt.

Az i-MMD technika biztosítja, hogy a gépkocsi mindig a leghatékonyabb módon használja fel az energiát. Ez annyit tesz, hogy a CR-V Hybrid zökkenőmentesen vált három üzemmódja között, melyek a következők: EV Drive, Hybrid Drive és Engine Drive.

Honda SENSING

A legkorszerűbb menetbiztonsági eszközöket magában foglaló Honda SENSING rendszert úgy tervezték, hogy megóvja Önt és utasait. Az egyes rendszer összetevők felszereltség függvényében elérhetőek.

Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer

Észleli, ha egy jármű vagy egy gyalogos az autó útjába kerül, s azonnal figyelmezteti Önt az ütközés veszélyére, emellett csökkenti az autó sebességét, hogy minimalizálja az ütközés súlyosságát.

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

Vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt a kisodródásra, ha az autó irányjelzés nélkül hagyja el a forgalmi sávot.

Útpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

A szélvédőre erősített kamera folyamatosan figyeli az utat, s ha azt észleli, hogy az autó letér az útpályáról, az elektronikus szervokormány segítségével finom korrekciókkal visszairányítja sávjába. Bizonyos körülmények között a fékek bevetésére is képes.

Sávtartó Asszisztens

Segít a sáv közepén tartani az autót, így biztonságosabbá és kevésbé fárasztóvá teszi a közlekedést autóúton és autópályán, mivel nincs szükség folyamatos kormányzásra, és kevesebb energiát kíván a vezetés.

Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer

A Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer automatikusan felismeri a közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti azokat a kijelzőn. Egyszerre két táblát képes megjeleníteni.

Intelligens Sebességhatároló

A beállítható sebességhatároló és a Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer képességeit intelligensen ötvözve automatikusan mindig az adott útszakaszon megengedett, a Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer által észlelt legnagyobb sebességre korlátozza az autó sebességét.

Intelligens Adaptív Sebességrögzítő

Ez a rendszer érzékeli, ha a szomszédos sávban haladó jármű be szándékozik vágni Ön elé, és ennek megfelelően szabályozza az Ön gépkocsija sebességét. Emellett képes tartani a megadott követési távolságot az Ön előtt haladó gépkocsitól, így nem Önnek kell folyton változtatgatnia a sebességet.