Honda Walking Assist

Honda Walking Assist

Gyaloglást segítő eszköz, amely támogatja a hatékony járást: egy igen hasznos Honda örökség a Honda Walking Assist rendszere.

Honda Walking Assist
Honda Walking Assist

Támogatja a gyaloglást és az előrehaladás érzését. Gyaloglást segítő eszköz, amely támogatja a hatékony járást.

Egyszerű felépítés

Egy derékvázból, egy motorból és egy combvázból áll. A motorok a derékváz két oldalán vannak elhelyezve, a hátsó részbe pedig egy vezérlő számítógép és egy akkumulátor van beépítve.

Honda Walking Assist
Honda Walking Assist

Mi az a gyaloglási asszisztens?

Annak érdekében, hogy minél több ember számára nyújtsuk a mozgás örömét, 1999 óta kutatjuk a járássegítő rendszert, amely a kétlábú robotok sokéves kutatása során kialakított járáselméleten alapul, amely az ASIMO-hoz is vezetett.

A Honda Walking Assist egy olyan járásgyakorló eszköz, amely a “fordított inga modell” alapján támogatja a hatékony járást. A csípőízület járás közbeni mozgását a bal és jobb oldali motorokba épített szögérzékelők érzékelik, és a vezérlő számítógép hajtja a motorokat.

A Honda Walking Assist rögzítése

Könnyen rögzíthető

Egy egyszerű övmechanizmussal könnyen fel- és levehető. Széken ülve is viselhető. A derékkeret és a combkeret állítási mechanizmusa a testalkatok széles skálájához illeszkedik.

(Becsült viselhető méret: 140 cm vagy annál nagyobb testmagasság)

Egyszerűen elérhető adatelemzés

Gyaloglás közben mérheti a bal-jobb szimmetriát, a mozgástartományt, a járási sebességet. Ezenkívül a mérési előzmények minden egyes felhasználóra vonatkozóan megoszthatóak és összehasonlíthatóak.

  • A készülék mérési eredményein alapuló értékek nem a viselő lábmozgása által közvetlenül mért értékek, hanem a készülék mozgása alapján mért referenciaértékek.

3 üzemmód

Három üzemmóddal felszerelve, amelyek alkalmasak a lépésgyakorlásra, valamint a folyamatos járásra. A mellékelt vezérlővel könnyen beállíthatja a módot és a csípőhajlítás és -nyújtás támogatási erősségét a bal és a jobb lábakhoz.

Utánkövetési mód
A viselő járásmintájának megfelelően irányítja a járásmozgást.

Szimmetrikus üzemmód
A viselő járásmintája alapján a bal és jobb hajlítás / nyújtás időzítés szimmetrikusan történik.

Lépés üzemmód

Támogatja az alsó végtagok lendítésének és nyújtásának ismételt gyakorlását, valamint a súlypont mozgatását a folyamatos járás helyett.

Honda Walking Assist
Honda Walking Assist

Műszaki adatok

Teljes szélesség430mm-495mm
Tömeg2.7kg (akkumulátorral)
Működési idő60 perc
AkkumulátorLithium-ion, 22.2V
Motor teljesítményMax. nyomaték 4Nm

Megjegyzések

-Ez a készülék az egészségfejlesztő és a járásgyakorlatot segítő gyakorlatok céljára szolgáló eszköz, és nem orvosi eszköz a viselője betegségének megítélése, kezelése, megelőzése stb. céljából.
・ Nem használható olyan személyek számára, akik beültethető orvosi elektronikus eszközöket, életfenntartó elektronikus eszközöket stb. viselnek.

  • Ez a készülék csak vállalati lízing formájában érhető el.
  • A megjelenített kép illusztráció.
  • A megjelenés és a specifikációk előzetes értesítés nélkül változhatnak.