Honda vonóhorog kínálat

Honda vonóhorog kínálat

Honda vonóhorog kínálat áttekintése.

Eredeti Honda vonóhorog kínálat
Eredeti Honda vonóhorog kínálat
Eredeti Honda vonóhorog Honda Civic modellen

Precizitás és védelem

A Honda vonóhorgok esetén garantált, hogy sem vontatáskor, sem felszereléskor nem sérül a karosszéria. A karosszériát is úgy tervezik, hogy arra eredeti Honda vonóhorog kerül majd felszerelésre.

Az alábbi szempontok alapján összehasonlítottuk az eredeti Honda vonóhorgokat néhány jól ismert utángyártott vonóhoroggal.

A gyári vonóhorog előnyei:

[lists style=”style1″ line=”1″]
  • tökéletes csatlakozási pont
  • szilárdság
  • illeszkedés
  • az autógyártásban megszokott magas színvonalú minőségbiztosítás
[/lists]
Honda vonóhorog - tökéletes csatlakozási pont
Honda vonóhorog – tökéletes csatlakozási pont

Minden a maga helyén

A tesztben részt vevő* egyik utángyártott márka csatlakozásipont-helyzete sem tett eleget a Honda előírásainak. Ez azt jelenti, hogy a tesztben vizsgált utángyártott vonóhorgok nem felelnek meg a gépkocsik törvényi, műszaki és biztonsági előírásainak, és ezáltal a gépkocsik fontos tulajdonságaira vannak hatással, melyek:
• biztonság,
• kezelhetőség,
• megbízhatóság.

Eredeti Honda vonóhorog vs utángyártott vonóhorog merevítés

Szilárdság

A gyári Honda vonóhorog oldalsó rögzítőlemezei olyan merevítésekkel rendelkeznek, melyek az utángyártottakból* hiányoznak, ezáltal a felszerelésük szerkezeti feszültséget eredményez a karosszériában. Néhány utángyártott vonóhorog rögzítőtartója vékonyabb, és a vonórúd formája is más, ez ismét feszültséget okoz a karosszériában.
Az eredeti Honda vonóhorgokhoz nagyobb szakítószilárdságú csavarokat használnak a legnagyobb erőhatásnak kitett kitett pontokon, az utángyártottak* ugyanakkor nem. Az autó és a vonóhorog erőegyensúlyának megtartása rendkívül fontos, mert megóvja Hondája karosszériáját az indokolatlan mértékű feszültség okozta deformálódástól.

Honda vonóhorog tesztek és minőség
Honda vonóhorog tesztek és minőség

Tesztek és minőség

Ha az eredeti vonóhorgokról van szó, a Honda kíméletlen teszteknek veti alá azokat. Az utángyártott* vonóhorgok használatakor ébredő feszültségek megrepeszthetik a burkolatelemeket, sőt még a hegesztéseket is. A Honda csavarjai állnak ellen a legnagyobb mértékben a korróziónak. A Honda vonóhorgok látható csavarjai csavarfedelekkel rendelkeznek, mely sokkal letisztultabb összképet nyújt. Ezáltal a Honda részletekre való odafigyelése ebben a termékkategóriában is tetten érhető

Honda vonóhorog kínálat áttekintése
Honda vonóhorog kínálat áttekintése

Gyári Honda vonóhorog vásárlásakor ne felejtse el márkaszervizünkben megvásárolni a hozzá tartozó eredeti kábelköteget sem, amely ugyanazt a minőséget és pontos illeszkedést garantálja, mint a vonóhorog. Honda tulajdonosként Ön nagyra értékeli azt a nyugalmat, melyet a Honda logó jelent. Ahhoz a megnyugtató érzéshez, hogy egy Hondát vezet, hozzájárul a híres minőség, megbízhatóság és biztonság. A kiegészítők tervezésekor ugyanazzal a gondossággal és részletekre való odafigyeléssel járunk el, mint a gépjárműveink gyártásakor, hogy Ön ugyanolyan biztonságban érezhesse magát kiegészítőink használatakor, mint az autó vezetése közben.

*Természetesen a teszt nem teljes körű, nem terjedhetett ki az összes utángyártott modell tesztelésére, de a trendek jól mutatják a különbségeket a gyári, a Honda által a Hondához tervezett vonóhorgok javára.

Tekintse meg eredeti Honda kiegészítő kínálatunkat itt.