Honda Jazz oldalvédő díszlécek

Honda Jazz oldalvédő díszlécek

Eredeti Honda Jazz oldalvédő díszlécek adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda Jazz oldalvédő díszlécek, Honda Tóth Szolnok - myhonda.hu

Oldalvédő díszlécek

Cikkszám (színfüggő)08P05TZA620A
Cikkcsoportkülső
ModellHonda Jazz Hybrid
Kompatibilitásrészletek alább
Külső színNH-883P
Belső szín nem releváns

Honda Jazz oldalvédő díszlécek – fontos információ


Platinum White Pearl (NH-883P) – Nincs bosszantóbb egy karcolásnál az autó karosszériáján. A lágy, ütésálló anyagból készült díszlécek teljes körű védelmet biztosítanak. Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08E0PTZAFFINL 08E0PTZAFFPWL 08E0PTZAFFT0L 08E0PTZASTYEX 08P05TZA600 08P05TZA630A 08P05TZA650A 08P05TZA670A 08P05TZA680A 08P05TZA690A 08P05TZA6H0A 08P05TZAPCK.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

1.5 CROSSTAR EXECUTIVE
1.5 CROSSTAR EXECUTIVE 2-TONE
1.5 COMFORTO
1.5 ELEGANCEO
1.5 EXECUTIVEO
1.5 EXECUTIVE 2-TONEO

További praktikus és elegáns Honda Jazz Hybrid kiegészítőket ide klikkelve talál árakkal megjelenítve a myhonda.hu weboldalon, a Honda Tóth Szolnok márkakereskedés weboldalán.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda Jazz Hybrid modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.