Honda Jazz menetrögzítő kamera szett

Honda Jazz menetrögzítő kamera szett

Eredeti Honda Jazz menetrögzítő kamera szett adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda Jazz menetrögzítő kamera szett, Honda Tóth Szolnok - myhonda.hu

Menetrögzítő kamera szett

Cikkszám08E30TZA600
Cikkcsoportcsomag
ModellHonda Jazz Hybrid
Kompatibilitásrészletek alább
Külső színnem releváns
Belső szín nem releváns

Honda Jazz menetrögzítő kamera szett – fontos információ


A Honda menetrögzítő kamerája sokkal több, mint egy képrögzítő eszköz. Nem számít, hogy városban vezet, manőverez vagy parkol, ez a hasznos készülék mindig éberen figyel. Rögzíti a felvételt vezetés közben, bizonyítékot szolgáltat baleset esetén, és csökkenti annak a lehetőségét, hogy baleseti kártérítési eljárás során tisztességtelen bánásmódban részesüljön. Tartalmazza a menetrögzítő kamerát és a szükséges beszerelő szettet. Trend, Comf, Comf-A és Cross-M felszereltségű modellekhez, a hátsó kamera funkció kizárólag utólag szerelt hátsó kamerával működik. Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: nincs megadva nem kompatibilis cikk adat, a részletekért keressen bennünket.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

1.5 CROSSTAR EXECUTIVEO
1.5 CROSSTAR EXECUTIVE 2-TONEO
1.5 COMFORTO
1.5 ELEGANCEO
1.5 EXECUTIVEO
1.5 EXECUTIVE 2-TONEO

További praktikus és elegáns Honda Jazz Hybrid kiegészítőket ide klikkelve talál árakkal megjelenítve a myhonda.hu weboldalon, a Honda Tóth Szolnok márkakereskedés weboldalán.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda Jazz Hybrid modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.