Honda Jazz könnyűfém keréktárcsa 16coll

Honda Jazz könnyűfém keréktárcsa 16coll

Eredeti Honda Jazz könnyűfém keréktárcsa 16coll adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda Jazz könnyűfém keréktárcsa 16coll, Honda Tóth Szolnok - myhonda.hu

16″ JA1601 könnyűfém keréktárcsa

Cikkszám08W16TZA600A
Cikkcsoportkönnyüfém keréktárcsák
ModellHonda Jazz Hybrid
Kompatibilitásrészletek alább
Külső színnem releváns
Belső szín nem releváns

Honda Jazz könnyűfém keréktárcsa 16coll – fontos információ


A 16″-os JA1601 felni jellemzője a metszett gyémánthoz hasonló keréktárcsa-felület fényes fedőlakkal és Gunpower Black küllőablakokkal. Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08E0PTZASTYEL 08E0PTZASTYEX 08PCKT5A600E 08PCKTZA600A 08W15T5A600E 08W15TZA600A.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

1.5 CROSSTAR EXECUTIVE
1.5 CROSSTAR EXECUTIVE 2-TONE
1.5 COMFORT
1.5 ELEGANCE
1.5 EXECUTIVEO
1.5 EXECUTIVE 2-TONEO

További praktikus és elegáns Honda Jazz Hybrid kiegészítőket ide klikkelve talál árakkal megjelenítve a myhonda.hu weboldalon, a Honda Tóth Szolnok márkakereskedés weboldalán.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda Jazz Hybrid modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.