Honda Jazz kényelem csomag

Honda Jazz kényelem csomag

Eredeti Honda Jazz kényelem csomag adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda Jazz kényelem csomag, Honda Tóth Szolnok - myhonda.hu

Kényelem csomag

Cikkszám08E0PTZACVLH
Cikkcsoportcsomag
ModellHonda Jazz Hybrid
Kompatibilitásrészletek alább
Külső színnem releváns
Belső szín nem releváns

Honda Jazz kényelem csomag – fontos információ


Kényelem csomagunkba stílusos kiegészítőket gyűjtöttünk, melyek garantálják autója védelmét. Összehajtható csomagtér szőnyeget, első és hátsó gumiszőnyegeket, ajtó küszöbburkolatot és csomagtérajtó-húzópántot tartalmaz. – A csomag tartalma: összehajtható csomagtér szőnyeg (08P11-TZA-600), első és hátsó gumiszőnyegek (08P18-TZA-610 és 08P19-TZA-510A), ajtó küszöbburkolatok (08F05-TZA-600) és csomagtérajtó-húzópánt (08L46-TZA-610). Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08F05TZA600 08L46TZA610 08P11TZA600 08P18TZA610 08P19TZA510A.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

1.5 CROSSTAR EXECUTIVEO
1.5 CROSSTAR EXECUTIVE 2-TONEO
1.5 COMFORTO
1.5 ELEGANCEO
1.5 EXECUTIVEO
1.5 EXECUTIVE 2-TONEO

További praktikus és elegáns Honda Jazz Hybrid kiegészítőket ide klikkelve talál árakkal megjelenítve a myhonda.hu weboldalon, a Honda Tóth Szolnok márkakereskedés weboldalán.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda Jazz Hybrid modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.