Honda Jazz Hybrid kerékpártartó rögzítő

Honda Jazz Hybrid kerékpártartó rögzítő

Honda Jazz Hybrid kerékpártartó rögzítő

Honda Jazz kerékpártartó rögzítő
Honda Jazz kerékpártartó rögzítő

Specifikációk

  • Maximum terhelhetőség: 50 kg, a kerékpártartóval együtt
  • Használatakor megengedett utasok száma négy utas
  • Kompatibilis a Honda által kínált kerékpártartókkal
  • Levehető zárható gömbcsukló
  • Forgó aljzat
  • A készlet tartalmaz egy azonnal csatlakoztatható 13 érintkezős kábelköteget
Honda Jazz kerékpártartó rögzítő
Honda Jazz kerékpártartó rögzítő

Egyszerű felszerelés

A kerékpártartó felszerelése nem is lehetne könnyebb. Csak helyezze be a speciális kivehető gömbcsuklót, és máris csatlakoztatható, mint bármely normál vonóhorog esetén.
A Jazz kerékpártartó-rögzítőt kizárólag kerékpártartóhoz való használatra terveztük, és ezért nem használható utánfutó vontatására.*
*Ennek figyelmen kívül hagyása érvénytelenítheti a gépkocsi jótállását

Csakúgy mint minden Honda Eredeti kiegészítő, új Jazz kerékpártartó rögzítőnket is pontosan ugyanazon biztonsági és szilárdsági szabványoknak megfelelően terveztük, mint minden, amit gyártunk.

Biztonságos

A biztonság mindig elsődleges fontosságú számunkra, így az új Jazz kerékpártartó rögzítőt kifejezetten úgy terveztük, hogy a plusz tömeg minimális hatással legyen autója biztonsági felszereltségeire (pl. a Honda SENSING rendszerre). A készlet tartalmaz egy azonnal csatlakoztatható 13 érintkezős kábelköteget, amely biztosítja az egyszerű és megbízható felszerelést és a kerékpártartó világításának tápellátását.

Erős és tartós

Strapabíró és robusztus anyagokból, egy kalandos élethez készült. Úgy terveztük, hogy a maximális terhelhetőséget könnyedén elbírja, ezáltal megakadályozza a karosszéria felesleges feszültség miatti károsodását.

Hasznos eredeti kiegészítők

A Honda Jazz Hybrid kerékpártartó rögzítő és további Honda kiegészítők friss árakkal elérhetőek oldalunkon. A Jazz hibrid modell eredeti kiegészítőit az aktuális árakkal itt találja meg.