HONDA JAZZ HYBRID ELEGANCE 21 készlet

HONDA JAZZ HYBRID ELEGANCE 21 készlet

HONDA JAZZ HYBRID ELEGANCE 21 készlet egyedi áron elérhető a Honda Tóth márkakereskedésben Szolnokon, azonnali átadással.

HONDA JAZZ HYBRID ELEGANCE 21 készlet
HONDA JAZZ HYBRID ELEGANCE 21 MIDNIGHT BLUE BEAM METALLIC
HONDA JAZZ HYBRID ELEGANCE 21 CRYSTAL BLACK PEARL
click

TAFFETA WHITE

MIDNIGHT BLUE BEAM METALLIC

CRYSTAL BLACK PEARL

ListaárÁrlista itt
Kedvezményes árérdeklődésre
Évjárat21YM
Üzemanyagbenzin
FelszereltségElegance
Elérhető színektaffeta white
midnight blue beam metallic
crystal black pearl
Meghajtásfront
SebességváltóCVT
Érdeklődjön most+36 70 337 3567
A listaár tartalmazza a regisztrációs adót és a metálfény árát.

HONDA JAZZ HYBRID ELEGANCE 21 készlet – a megjelenített kép illusztráció, nem minden esetben tükrözi a felszereltséget. A közölt adatok a készlet erejéig, a megadott felszereltségre és színekre vonatkoznak. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlatnak. A megjelenített árhoz további költségek (szállítási költség, forgalomba helyezés, metálfény felár, biztosítás, stb.) kapcsolódhatnak, melyek részleteiért és konkrét árajánlatért kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Honda Jazz Hybrid

Ha Hybrid akkor Honda Jazz. A Honda Jazz és a Jazz Crosstar teljes hibrid élményt nyújt egyedülálló, három üzemmódú e:HEV hajtásláncával. Ez a dinamikus és hatékony, öntöltő termékcsalád ötvözi a reszponzív teljesítményt és a kimagasló stílusosságot. A Honda Jazz teljesen hibrid. Ha rálép a gázpedálra, akkor a kiegészítő hibrid technológiával szerelt járművekkel ellentétben dinamikus elektromos teljesítményben lesz része. Nincs is obb, mint egy Honda hibridet vezetni. A hibrid motorok terén szerzett több évtizedes tapasztalatok és a Honda e:HEV rendszerének műszaki fejlettsége révén teljes hibridjeink csendes elektromos működést biztosítanak, amelyre a kiegészítő hibrid technológiával szerelt járművek nem képesek. Az új Jazz kiemelkedő elektromos teljesítményt és valós gazdaságosságot nyújt.

A Honda e:HEV teljes hibridek öntöltőek, a belsőégésű motorból és egeneratív fékből szerezve az energiát. Nincs szükség hálózati áramellátásra, így időt takaríthat meg és nem kell a töltéssel vesződnie. A Jazz akár 864 km*-t is képes megtenni egy teli tankkal, a CO2-kibocsátása pedig mindössze 79-141 (g/km). Mi több, ezeket a lenyűgöző számokat úgy éri el, hogy az nem megy a kényelem vagy a teljesítmény rovására. *WLTP adatok, Jazz Executive. Az akkumulátor nemcsak a villanymotorokat táplálja az izgalmas teljesítmény eléréséhez, hanem csökkenti az üzemeltetési költségeket; mindehhez pedig 5 év vagy 100 000 km garancia jár*, így Önnek nem kell aggódnia. *Amelyik hamarabb teljesül.

További készlet ajánlatainkat ezen a linken tudja megtekinteni.
Az adatok forrása: honda.hu.

szechenyi