HONDA JAZZ HYBRID CROSS 2TONE 22 készlet

HONDA JAZZ HYBRID CROSS 2TONE 22 készlet

HONDA JAZZ HYBRID CROSS 2TONE 22 készlet egyedi áron elérhető a Honda Tóth márkakereskedésben Szolnokon, azonnali átadással.

HONDA JAZZ HYBRID CROSS 2TONE 22 készlet
HONDA JAZZ HYBRID CROSS 2TONE 22 PREMIUM SUNLIGHT WHITE PEARL 2TONE
click

PREMIUM CRYSTAL RED 2TONE

PREMIUM SUNLIGHT WHITE PEARL 2TONE

ListaárÁrlista itt
Kedvezményes árérdeklődésre
Évjárat22YM
Üzemanyagbenzin
FelszereltségExecutive
Elérhető színekpremium crystal red 2tone
premium sunlight white pearl 2tone
Meghajtásfront
SebességváltóeCVT
Érdeklődjön most+36 70 337 3567
A listaár tartalmazza a regisztrációs adót és a metálfény árát.

HONDA JAZZ HYBRID CROSS 2TONE 22 készlet – a megjelenített kép illusztráció, nem minden esetben tükrözi a felszereltséget. A közölt adatok a készlet erejéig, a megadott felszereltségre és színekre vonatkoznak. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlatnak. A megjelenített árhoz további költségek (szállítási költség, forgalomba helyezés, metálfény felár, biztosítás, stb.) kapcsolódhatnak, melyek részleteiért és konkrét árajánlatért kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Honda Jazz Crosstar Hybrid

Ha Hybrid akkor Honda Jazz. A Honda Jazz és a Jazz Crosstar teljes hibrid élményt nyújt egyedülálló, három üzemmódú e:HEV hajtásláncával. Ez a dinamikus és hatékony, öntöltő termékcsalád ötvözi a reszponzív teljesítményt és a kimagasló stílusosságot. A Honda Jazz teljesen hibrid. Ha rálép a gázpedálra, akkor a kiegészítő hibrid technológiával szerelt járművekkel ellentétben dinamikus elektromos teljesítményben lesz része. Nincs is obb, mint egy Honda hibridet vezetni. A hibrid motorok terén szerzett több évtizedes tapasztalatok és a Honda e:HEV rendszerének műszaki fejlettsége révén teljes hibridjeink csendes elektromos működést biztosítanak, amelyre a kiegészítő hibrid technológiával szerelt járművek nem képesek. Az új Jazz kiemelkedő elektromos teljesítményt és valós gazdaságosságot nyújt.

A Honda e:HEV teljes hibridek öntöltőek, a belsőégésű motorból és egeneratív fékből szerezve az energiát. Nincs szükség hálózati áramellátásra, így időt takaríthat meg és nem kell a töltéssel vesződnie. A Jazz akár 864 km*-t is képes megtenni egy teli tankkal, a CO2-kibocsátása pedig mindössze 79-141 (g/km). Mi több, ezeket a lenyűgöző számokat úgy éri el, hogy az nem megy a kényelem vagy a teljesítmény rovására. *WLTP adatok, Jazz Executive. Az akkumulátor nemcsak a villanymotorokat táplálja az izgalmas teljesítmény eléréséhez, hanem csökkenti az üzemeltetési költségeket; mindehhez pedig 5 év vagy 100 000 km garancia jár*, így Önnek nem kell aggódnia. *Amelyik hamarabb teljesül.

További készlet ajánlatainkat ezen a linken tudja megtekinteni.
Az adatok forrása: honda.hu.

szechenyi