Honda Jazz Hybrid árlista

Honda Jazz Hybrid árlista

A Honda Jazz Hybrid árlista 2022.01.19-től a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes. Jazz hibird ajánlatainkat itt találja.

Honda Jazz Hybrid árlista kép Honda Tóth Szolnok
Honda Jazz Hybrid – Honda Tóth Szolnok

Honda Jazz Hybrid letölthető dokumentumok Honda Tóth Szolnok

Valamennyi Magyarországon vásárolt Honda Jazz Hybrid modellhez 3 év Assistance szolgáltatás érhető el. A Honda Assistance útisegély-szolgáltatás részleteit itt találja meg.

e:HEV HIBRID TECHNIKA

A Honda által fejlesztett, következő generációs e:HEV hibrid hajtáslánc rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztást és károsanyag-kibocsátást garantál, ugyanakkor elképesztően dinamikussá teszi a modellt. Tisztán elektromos üzemmódba kapcsolva nincs motorzaj és emisszió, így az új Jazz tökéletes, környezetbarát közlekedési eszközként segíti gazdáját a mindennapokban.

KÉNYELMES ÉS PRAKTIKUS

Az első ülést úgy formáztuk, hogy a lehető legkevésbé legyen fárasztó az utazás, és az új Jazz nyújtotta kényelem a limuzinok szintjén álljon. Lelkiismeretes tervezés eredménye a széles, tárolórekesszel kiegészített könyöktámasz is, akárcsak a fedélzeti elektronikai rendszer, ami első és hátsó USB-csatlakozókat egyaránt magában foglal, hogy
minden utas maximális kényelemben utazhasson.

ÉLTETŐ ÉLETTÉR

A vadonatúj Jazz és Jazz Crosstar álomszép, hihetetlenül kényelmes utastérrel csalogatja utasait, igényes, lágy tapintású anyagokkal és áttekinthető műszerekkel fokozva a minőségérzetet. Igen látványos az új, 7″-os, vezetői digitális műszeregység és 9″-os Honda CONNECT érintőképernyő is, ráadásul könnyű kezelhetőségükkel az ergonómiát
is jelentősen fokozzák. A nagy térérzethez a letisztult műszerfal és a széles látószög is nagyban hozzájárul, csak úgy, mint a gondosan kialakított vezetői környezet.

TELJESÍTMÉNY PARANCSRA

Fejlett e:HEV Hybrid hajtásláncunk rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett nyújt kimagasló teljesítményt. Úgy terveztük, hogy minden helyzetben közvetlen, kifinomult, illetve hatékony legyen, és igazán magával ragadó vezetési élményt nyújtson. A speciális, Honda által fejlesztett villanymotor elismerésre méltó, 253 Nm-es forgatónyomatékkal járul hozzá a gondtalan autózáshoz, míg a rendszer alapját adó ultrahatékony, benzines
erőforrás 98 LE-s csúcsteljesítménnyel büszkélkedhet. Az élvezetes autózás záloga a menetdinamika, ezért
az e:HEV vezérlőegysége folyamatosan figyeli a teljesítményleadást, valamint az üzemanyag-fogyasztást, és mindig az aktuális helyzetnek megfelelően határozza meg, hogy melyik energiaforrást használja. Hála az intelligens, kifinomult rendszernek, az átállás szinte észrevehetetlen a különféle üzemmódok között (ti. benzinüzem, hibrid üzem, tisztán elektromos hajtás).

Honda Jazz Hybrid árlista Honda Tóth Szolnok.

Egyedi Jazz Hybrid készlet ajánlatainkat itt találja.

Az adatok forrása: honda.hu.