Honda Jazz hátsó alsó lökhárító dekoráció

Honda Jazz hátsó alsó lökhárító dekoráció

Eredeti Honda Jazz hátsó alsó lökhárító dekoráció adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda Jazz hátsó alsó lökhárító dekoráció, Honda Tóth Szolnok - myhonda.hu

Hátsó alsó lökhárító dekoráció

Cikkszám08F24TZA600C
Cikkcsoportkülső
ModellHonda Jazz Hybrid
Kompatibilitásrészletek alább
Külső színnem releváns
Belső szín nem releváns

Honda Jazz hátsó alsó lökhárító dekoráció – fontos információ


Piano White – Tegye személyessé autója hátsó részét tartozékunkkal! Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08E0PTZAFFINL 08E0PTZAFFPWL 08E0PTZAFFT0L 08F24TZA600D 08F24TZA600E.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

1.5 CROSSTAR EXECUTIVE
1.5 CROSSTAR EXECUTIVE 2-TONE
1.5 COMFORTO
1.5 ELEGANCEO
1.5 EXECUTIVEO
1.5 EXECUTIVE 2-TONEO

A Honda Jazz hátsó alsó lökhárító dekoráció mellett további Honda Jazz Hybrid kiegészítőket ide klikkelve talál.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda Jazz Hybrid modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.