Honda Jazz hangulatvilágítás csomag

Honda Jazz hangulatvilágítás csomag

Eredeti Honda Jazz hangulatvilágítás csomag adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda Jazz hangulatvilágítás csomag, Honda Tóth Szolnok - myhonda.hu

Hangulatvilágítás csomag

Cikkszám08E0PTZAILLUW
Cikkcsoportcsomag
ModellHonda Jazz Hybrid
Kompatibilitásrészletek alább
Külső színnem releváns
Belső szín nem releváns

Honda Jazz hangulatvilágítás csomag – fontos információ


Különböző fényeket kombináltunk annak érdekében, hogy autója utasterét még hangulatosabbá varázsoljuk. A csomag első lábtérvilágítást, megvilágított ajtó küszöbburkolatokat, középkonzol és ajtókárpit megvilágításokat tartalmaz. – A csomag tartalma: első lábtérvilágítás (08E10-TZA-600), megvilágított ajtó küszöbburkolatok (08E12-TZA-600), középkonzol (08E11-TZA-600) és ajtókárpit megvilágítások (08E20-TZA-600). Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08E10TZA600 08E11TZA600 08E12TZA600 08E20TZA600.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

1.5 CROSSTAR EXECUTIVEO
1.5 CROSSTAR EXECUTIVE 2-TONEO
1.5 COMFORTO
1.5 ELEGANCEO
1.5 EXECUTIVEO
1.5 EXECUTIVE 2-TONEO

További praktikus és elegáns Honda Jazz Hybrid kiegészítőket ide klikkelve talál árakkal megjelenítve a myhonda.hu weboldalon, a Honda Tóth Szolnok márkakereskedés weboldalán.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda Jazz Hybrid modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.