Honda Jazz e:HEV endurance élményvezetés

Honda Jazz e:HEV endurance élményvezetés
Honda Jazz e:HEV endurance - Honda Tóth Szolnok
Honda Jazz e:HEV endurance – Honda Tóth Szolnok

Az e:HEV egy intelligens, öntöltő full hibrid rendszer, amely automatikusan megfelelően alkalmazza a meghajtás módokat, hogy biztosítsa a kényelmes és környezetbarát vezetést a mindennapokban. Nemcsak üzemanyag-takarékos, de emellett úgy tervezték, hogy megőrizze a vezetés élvezetét. Egy ilyen e:HEV-vel felszerelt FIT (Jazz Hybrid) részt vett egy endurance élményvezetésen Japánban. A cél az volt, hogy a hibrid rendszer az F1 “örökségét” a pályán való versenyzés során is a lehető legjobban kihasználja.

Honda Jazz Hybrid endurance Honda Tóth Szolnok
Honda Jazz Hybrid endurance Honda Tóth Szolnok

A házi verseny, amelyen az e:HEV-vel felszerelt FIT ezúttal részt vett, a “Mini Joy Endurance” volt, amelyet a Tochigi prefektúrában található Twin Ring Motegiben rendeztek meg. Eredetileg az volt a cél, hogy a nyáron Motegiben kerüljön megrendezésre a 7 órás “Joy Endurance” endurance verseny, de 2020-ban az új koronavírus fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében ez elmaradt. A “Mini Joy Endurance” versenyt azonban biztonságosan megtartották 20-án ősszel.

Honda e:HEV endurance Honda Tóth Szolnok
Honda e:HEV – Honda Tóth Szolnok

A Honda mérnökei a napi fejlesztés és tervezés mellett a pályán is aktívan vállalják a kihívásokat. Amikor a mérnökök ily módon a “terepre” mennek, új kihívásokat fedeznek fel, és a kapcsolódó gyakorlati megoldások kidolgozása még új jobb autók tervezését segíti elő. A Honda Jazz e:HEV endurance élményvezetés megmutatta, hogy az e:HEV modelljeink a jövőbemutató technológia mellett a Honda sportos szellemiségét képviselik.

Honda Jazz e:HEV ajánlatainkat ide klikkelve olvashatja el.

Olvassa el a Jazz e:HEV technológiáról szóló cikkünket is.

Az eredeti Honda Jazz e:HEV kiegészítők között (ide klikkelve) pedig biztosan talál az Ön igényeinek és ízlésének megfelelő elegáns és praktikus cikkeket, amelyekkel még élvezetesebb a Jazz e:HEV vezetése.

A cikk forrása: Honda.