Honda Jazz Crosstar Robust csomag

Honda Jazz Crosstar Robust csomag

Eredeti Honda Jazz Crosstar Robust csomag adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda Jazz Crosstar Robust csomag, Honda Tóth Szolnok - myhonda.hu

Robust csomag

Cikkszám (színfüggő)08F23TZA600
Cikkcsoportkülső
ModellHonda Jazz Hybrid
Kompatibilitásrészletek alább
Külső szín nem releváns
Belső szín nem releváns

Honda Jazz Crosstar Robust csomag – fontos információ


Fokozza még tovább a Crosstar megjelenését és az általa képviselt élénk életstílust ezekkel a SUV-hatást erősítő díszítésekkel! A csomag első és hátsó dekorációkat tartalmaz. – Robust pack Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08E0PTZAUC2 08E0PTZAUC3 08E0PTZAUC5 08E0PTZAUC7 08E0PTZAUC8 08E0PTZAUC9 08E0PTZAUCG 08F23TZA620A 08F23TZA630A 08F23TZA650A 08F23TZA670A 08F23TZA680A 08F23TZA690A 08F23TZA6G0A.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

1.5 CROSSTAR EXECUTIVEO
1.5 CROSSTAR EXECUTIVE 2-TONEO
1.5 COMFORT
1.5 ELEGANCE
1.5 EXECUTIVE
1.5 EXECUTIVE 2-TONE

További praktikus és elegáns Honda Jazz Hybrid kiegészítőket ide klikkelve talál árakkal megjelenítve a myhonda.hu weboldalon, a Honda Tóth Szolnok márkakereskedés weboldalán.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda Jazz Hybrid modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.