Honda HR-V Hybrid katalógus

Honda HR-V Hybrid katalógus

Elérhető a vadonatúj Honda HR-V Hybrid katalógus. Töltse le és ismerje meg részletesen a Honda legújabb full hibrid modelljét, amely hamarosan előrendelhető lesz.

Tapasztalja meg az e:HEV élményt

Összhangban a Honda emberközpontú tervezési filozófiájával, az intelligens e:HEV hibrid hajtáslánc önműködően, szinte észrevétlenül kapcsol a különféle menetüzemmódok (elektromos, hibrid, belső égésű motor) között, a HR-V tehát minden helyzetben kifinomult vezetési élményt nyújt. Az 1.5 i-VTEC erőforrás és a két villanymotor ötletes, egyszersmind hatékony társítása nem csak kimagasló teljesítményt és rugalmas, dinamikus karakterisztikát szavatol, hanem környezetvédelem és takarékosság terén is a legmagasabb színvonalra emeli az új HR-V-t. Öntöltő hibridként soha nem szükséges konnektorról tölteni, városban, országúton és autópályán egyaránt kompromisszumok nélkül használható. Töltse le a Honda HR-V Hybrid katalógus csatolt pdf állományt,hogy megtudja a részleteket.

Honda Connect az új Honda HR-V Hybrid modellben Honda Tóth Szolnok
Honda Connect az új Honda HR-V Hybrid modellben Honda Tóth Szolnok

A HR-V rendkívül gazdag felszereltséggel érkezik a szalonokba, fedélzeti rendszere a legújabb szórakoztatóelektronikai és kommunikációs eszközöket sorakoztatja fel. Hála az Android Auto és a – vezeték nélküli kapcsolatra is képes – Apple
CarPlay alkalmazásnak, könnyedén csatlakoztathatja okostelefonját, gond nélkül hozzáférhet tehát telefonszámaihoz, üzeneteihez, kedvenc zenéihez stb. Szintén nagy könnyebbséget jelent a My Honda+ alkalmazás, ami virtuális műszerfalként fontos adatokat oszt meg az autóval kapcsolatban, egyszersmind képes távolról nyitni-zárni a kocsit, sőt szükség esetén az ablakokat is felhúzza. További nagy előnye, hogy öt személlyel megosztható, digitális kulcsként is működik, így hozzáférést adhat barátainak és családtagjainak. Üdvözöljük az ultramodern műszaki megoldások világában!