Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy 2023.03.24-én, pénteken zárva tartunk. Hétfőn már újra a normál munkarend szerint állunk az Önök rendelkezésére.

Honda HR-V Hybrid katalógus

Honda HR-V Hybrid katalógus

Elérhető a vadonatúj Honda HR-V Hybrid katalógus. Töltse le és ismerje meg részletesen a Honda legújabb full hibrid modelljét, amely hamarosan előrendelhető lesz.

Tapasztalja meg az e:HEV élményt

Összhangban a Honda emberközpontú tervezési filozófiájával, az intelligens e:HEV hibrid hajtáslánc önműködően, szinte észrevétlenül kapcsol a különféle menetüzemmódok (elektromos, hibrid, belső égésű motor) között, a HR-V tehát minden helyzetben kifinomult vezetési élményt nyújt. Az 1.5 i-VTEC erőforrás és a két villanymotor ötletes, egyszersmind hatékony társítása nem csak kimagasló teljesítményt és rugalmas, dinamikus karakterisztikát szavatol, hanem környezetvédelem és takarékosság terén is a legmagasabb színvonalra emeli az új HR-V-t. Öntöltő hibridként soha nem szükséges konnektorról tölteni, városban, országúton és autópályán egyaránt kompromisszumok nélkül használható. Töltse le a Honda HR-V Hybrid katalógus csatolt pdf állományt,hogy megtudja a részleteket.

Honda Connect az új Honda HR-V Hybrid modellben Honda Tóth Szolnok
Honda Connect az új Honda HR-V Hybrid modellben Honda Tóth Szolnok

A HR-V rendkívül gazdag felszereltséggel érkezik a szalonokba, fedélzeti rendszere a legújabb szórakoztatóelektronikai és kommunikációs eszközöket sorakoztatja fel. Hála az Android Auto és a – vezeték nélküli kapcsolatra is képes – Apple
CarPlay alkalmazásnak, könnyedén csatlakoztathatja okostelefonját, gond nélkül hozzáférhet tehát telefonszámaihoz, üzeneteihez, kedvenc zenéihez stb. Szintén nagy könnyebbséget jelent a My Honda+ alkalmazás, ami virtuális műszerfalként fontos adatokat oszt meg az autóval kapcsolatban, egyszersmind képes távolról nyitni-zárni a kocsit, sőt szükség esetén az ablakokat is felhúzza. További nagy előnye, hogy öt személlyel megosztható, digitális kulcsként is működik, így hozzáférést adhat barátainak és családtagjainak. Üdvözöljük az ultramodern műszaki megoldások világában!

szechenyi