Honda HR-V Hybrid

Honda HR-V e:HEV ajánlatok

Honda HR-V Hybrid készlet és előrendelés ajánlatok a Honda Tóth Szolnok márkakereskedésben.

Új HR-V Hybrid e:HEV első képek Honda Tóth Szolnok
Új HR-V Hybrid e:HEV első képek Honda Tóth Szolnok
  • A vadonatúj HR-V-hez alapáron jár a Honda kétmotoros (*) hibrid e:HEV hajtáslánca.
  • Az e:HEV rendszer a takarékos működés, az alacsony károsanyag-kibocsátás és a kiemelkedő teljesítmény páratlan egyensúlyát hozza el a vásárlóknak.
  • A kimagaslóan hatékony konstrukció fejlesztésekor 20 évnyi – közúti hibridekkel gyűjtött – tapasztalatot használhatott föl a Honda, sőt a Formula1® futamokon szerzett tudást is kamatoztatták.
  • A Honda elérte célját: 2022 végén már minden főbb modellje képes lesz elektromos üzemmódban is haladni.

A Honda bejelentette, hogy a HR-V-t kizárólag a márka által fejlesztett, páratlanul hatékony e:HEV hibrid hajtáslánccal forgalmazza majd. A jövőbe mutató technika alkalmazásával üzemanyag-takarékosság és teljesítmény tökéletes egyensúlyát teremti meg a látványos megjelenésű, kompakt szabadidő-autó, így roppant versenyképesnek ígérkezik.

Teljesítmény

Népszerűségéhez nagyban hozzájárulhat, hogy az e:HEV rendszer 131 LE-s csúcsteljesítménnyel(**)és 253 Nm-es forgatónyomatékkal örvendezteti meg a vezetőt és mindössze 10,6 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára a modell. Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az új Honda HR-V-vel városi környezetben, valamint autópályán, nagy sebességnél is biztonságosan és kényelmesen róhatók a kilométerek. Vegyes üzemben a szén-dioxid-kibocsátás csupán 122 g/km-től indul, az üzemanyag-fogyasztás pedig akár 5,4 l/100 km is lehet a WLTP szabvány szerint elvégzett mérések szerint.

A következő generációs HR-V az e:HEV hajtásláncra épülő modellcsalád legújabb tagja két testvérével – a CR-V és a Jazz  modellekkel már az utakon bizonyítja, milyen elképesztően hatékony a Honda által fejlesztett műszaki megoldás. Itt nincs szükség konnektorra, illetve töltésre, a hibrid HR-V megalkuvás nélkül használható a mindennapokban az elektromos autókra jellemző teljesítménnyel, takarékossággal, ugyanakkor rendelkezik a hagyományos benzines vagy diesel meghajtású autók rugalmas használhatóságával.

A Honda HR-V Hybrid akció részleteit ezen az oldalon olvashatja.

Az elérhető műszaki adatokat az új Honda HR-V Hybrid modellről itt olvashatja el.

Az információ forrása a Honda magyarországi importőrének weboldala, a honda.hu.