Honda HR-V hangulatvilágítás csomag

Honda HR-V hangulatvilágítás csomag

Eredeti Honda HR-V hangulatvilágítás csomag adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda HR-V hangulatvilágítás csomag

Hangulatvilágítás csomag

Cikkszám08E0P-3M0-ILLUW
Cikkcsoportcsomag
ModellHonda HR-V Hybrid
Kompatibilitásrészletek alább
Külső színnem releváns
Belső szín nem releváns

Honda HR-V hangulatvilágítás csomag – fontos információ


Csomagunk az utastér különböző világításaival hangulatos légkört teremt az autóban. Tartalma: hangulatfény az első lábtérben és megvilágított ajtó küszöbburkolatok. – A csomag tartalma: hangulatfény az első lábtérben (08E10-3M0-600A) és megvilágított ajtó küszöbburkolatok (08E12-3M0-700A). Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08E103M0600A 08E123M0700A 08F053M0600.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

1.5 ELEGANCEO
1.5 ADVANCEO
1.5 ADVANCE STYLEO

További praktikus és elegáns Honda HR-V Hybrid kiegészítőket ide klikkelve talál árakkal megjelenítve a myhonda.hu weboldalon, a Honda Tóth Szolnok márkakereskedés weboldalán.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda HR-V Hybrid modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.