Honda HR-V csomagtérajtó díszítés Ilmenite Titanium

Honda HR-V csomagtérajtó díszítés Ilmenite Titanium

Eredeti Honda HR-V csomagtérajtó díszítés Ilmenite Titanium adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda HR-V csomagtérajtó díszítés Ilmenite Titanium

Csomagtérajtó díszítés – Ilmenite Titanium

Cikkszám08F47-3M0-6C0
Cikkcsoportkülső
ModellHonda HR-V Hybrid
Kompatibilitásrészletek alább
Külső színnem releváns
Belső szín nem releváns

Honda HR-V csomagtérajtó díszítés Ilmenite Titanium – fontos információ


Csomagtérajtó díszítésünk még inkább hangsúlyossá teszi a hátsó lámpák stílusos kialakítását. Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08E0P3M0ILEXT 08E0P3M0ILT3 08E0P3M0ILT4 08F473M0610 08F473M0620 08F473M0630 08F473M0640 08F473M0650 08F473M0660 08F473M0670.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

1.5 ELEGANCEO
1.5 ADVANCEO
1.5 ADVANCE STYLEO

További praktikus és elegáns Honda HR-V Hybrid kiegészítőket ide klikkelve talál árakkal megjelenítve a myhonda.hu weboldalon, a Honda Tóth Szolnok márkakereskedés weboldalán.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda HR-V Hybrid modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.