Honda fedélzeti kamera a plusz őrszem

Honda fedélzeti kamera a plusz őrszem

Honda fedélzeti kamera a plusz őrszem a mindennapokban, amely mindig éberen figyeli járművét, mindegy, hogy Ön vezet, vagy éppen parkol.

Honda fedélzeti kamera a plusz őrszem
Honda fedélzeti kamera a plusz őrszem

Vigyáz az autóra

Az eredeti Honda fedélzeti kamera több mint egy egyszerű felvevőkészülék. Lényegtelen, hogy hol vezet, manőverezik vagy már parkol, ez a hasznos technológia mindig éberen figyel majd.

Mivel eredeti kiegészítőről van szó, észrevétlenül illeszkedik Hondájába, továbbá akár 3 év garancia vonatkozik rá.

Funkciók

VEZETÉSI NAPLÓ
A Honda fedélzeti kamera videofelvételt készít vezetés közben, amely plusz bizonyítékkal szolgál egy baleset esetén, ezzel is csökkentve annak lehetőségét, hogy méltánytalanul bánjanak Önnel. Továbbá az út folyamán útinformációkat és
látványosságokat is felvehet. A videók egyperces részletekben automatikusan mentésre kerülnek a memóriakártyára.

ÜTKÖZÉS ELLENI VÉDELEM
A gépkocsi sebességváltozásának mértékét egy beépített érzékelő észleli valós időben. Ha a gyorsulás vagy lassulás mértéke túllépi a beállított határértéket, működésbe lép a videovédelem, és a készülék zárolja a már rögzített videoadatokat. A Honda fedélzeti kamera akár tíz zárolt videofájlt is képes tárolni.

PARKOLÓFELÜGYELET
Készenléti állapotban a beépített érzékelő képes elindítani a kamerát és 10 másodperccel később felvételt rögzíteni, ha azt észleli, hogy a gépkocsit külső behatás vagy vibráció érte, ami túllépi a beállított határértéket. A parkolófelügyelet videók
hossza egy perc, és a Honda fedélzeti kamera akár öt zárolt parkolófelügyelet videofájlt tud tárolni.

Honda fedélzeti kamera nézetek okostelefonon
Honda fedélzeti kamera nézetek okostelefonon

OKOSTELEFONOS KAPCSOLAT

Amint a mobiltelefonos alkalmazást telepítette
okostelefonjára, és azt vezeték nélkül összekapcsolja a fedélzeti kamerával, az okostelefonon előnézetben megtekintheti vagy valós időben lejátszhatja a képeket és
videofájlokat, de akár le is töltheti azokat, hogy könnyebben megoszthassa őket. Az összekapcsolt okostelefonon keresztül a fedélzeti kamera számos beállítását, mint pl. az észlelések érzékenységét és a kamera beállításait konfigurálhatja.

GESZTUSVEZÉRLÉS
A fedélzeti kamera rendelkezik egy gesztusérzékelő és -felismerő funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználónak, hogy intuitívan és gyorsan kommunikálhasson a készülékkel,
ha hirtelen fotózna vagy videót készítene.

AZ ÖN ELŐTT HALADÓ GÉPKOCSI
MOZGÁSÁNAK ÉRZÉKELÉSE

A fedélzeti kamera észleli az Ön előtt haladó gépkocsi mozgását erős forgalomban vagy olyan zsúfolt helyeken, mint pl. kereszteződések, közlekedési lámpák vagy dugók. Ha az Ön előtt közlekedő gépkocsi elindul és az Ön gépkocsija három másodpercen belül nem mozdul meg, a fedélzeti kamera figyelmeztető hangot ad ki.

HDMI LEJÁTSZÁS
Amint a fedélzeti kamerát – egy HDMI kábel segítségével – csatlakoztatja a gépkocsi kijelzőjéhez, a képeket és a videókat akár azon is lejátszhatja. A fedélzeti kamera gombjaival a következő parancsokat adhatja: előző, következő, lejátszás, szünet és visszatérés.