HONDA HONDA E ADVANCE 21 készlet

HONDA HONDA E ADVANCE 21 készlet

HHONDA E ADVANCE 21 készlet egyedi áron elérhető a Honda Tóth márkakereskedésben Szolnokon, azonnali átadással.

HONDA HONDA E ADVANCE 21 készlet
ListaárÁrlista itt
Kedvezményes árérdeklődésre
Évjárat21YM
Motorvillanymotor
FelszereltségAdvance
Elérhető színekpremium crystal blue metallic
Meghajtáshátsókerék
Erőátvitelállandó áttételű
Érdeklődjön most+36 70 337 3567
A listaár tartalmazza a regisztrációs adót és a metálfény árát.

HONDA E ADVANCE 21 készlet – a megjelenített kép illusztráció, nem minden esetben tükrözi a felszereltséget. A közölt adatok a készlet erejéig, a megadott felszereltségre és színekre vonatkoznak. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlatnak. A megjelenített árhoz további költségek (szállítási költség, forgalomba helyezés, metálfény felár, biztosítás, stb.) kapcsolódhatnak, melyek részleteiért és konkrét árajánlatért kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Honda e

A Honda e egy álom, amely a dinamikus teljesítmény, a kifinomult kényelem és a futurisztikus technológia egyedi kombinációjával készült. Kiemelkedő vezetési élményt nyújt. Akár 8,3 másodperc 0-ról 100 km/h-ra. Akár 220 km maximális hatótávolság. 31 perc villámtöltés* * A töltési idő az alacsony töltöttségre vonatkozó figyelmeztetéstől a 80%-os töltöttség eléréséig szükséges időt mutatja, 50 kW-os töltő használata mellett.

Elektromosnak született

Az elektromosság tökéletes a városi közlekedéshez, hiszen a villanymotor tiszta, hatékony, erős és nincs károsanyag-kibocsátása. A vadonatúj Honda e nem átszabott modell, eleve elektromos autónak szántuk. Ennek megfelelően nem kellett megalkudnunk a tervezés során, a menetdinamikát és a kezelhetőséget illetően egyaránt a maximumot hozhattuk ki a konstrukcióból. Áramforrásként kompakt, 35,5 kWh kapacitású, lítium-ion akkumulátor szolgál, innen nyeri az energiát a Honda e-hez fejlesztett, hátsó kereket hajtó villanymotor. Teljes töltöttség esetén a hatótávolság eléri a 222 kilométert, ami bőven elegendő az ingázáshoz és az ügyintézéshez. Az akkumulátorok hőmérsékletét speciális vezérlőegység tartja az optimális tartományban, ezzel folyamatosan maximalizálva a teljesítményt és a hatótávolságot.

További készlet ajánlatainkat ezen a linken tudja megtekinteni.
Az adatok forrása: honda.hu.

Széchenyi 2020