Honda digitális kulcs

Honda digitális kulcs

A Honda Digitális Kulcs 2021-től érhető el a Honda e ügyfelek részére.

Honda digitális kulcs illusztráció Honda Tóth Szolnok

A Honda Digitális Kulcs segítségével akár 5 meghívott személlyel is megoszthatja autóját. Tulajdonosként minden esetben az Ön kezében lesz az irányítás, a megosztáskor pedig kiválaszthatja, hogy minden előfizetett csomagot vagy csak a Digitális Kulcsot kívánja megosztani.

Indítás

Autóját okostelefonja segítségével is elindíthatja. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően az Android- és az iOS-felhasználók az alkalmazásban található „power” gomb megnyomásával, majd a PIN-kód megadásával elindíthatják az autót. Másik megoldásként az Android-felhasználók az NFC-kapcsolatot használva is elindíthatják az autót; ehhez mindössze a műszerfalhoz kell érinteniük okostelefonjukat.

Zárás és nyitás

Autóját okostelefonja segítségével is bezárhatja és nyithatja. A Bluetooth-hatótávolságon belül az Android- és iOS-felhasználók kinyithatják az autót. Másik megoldásként az Android-felhasználók az NFC-kapcsolatot használva is kinyithatják az autót; ehhez mindössze a B oszlophoz kell érinteniük okostelefonjukat. Nincs szükség internetkapcsolatra, mindössze arra van szükség, hogy az autó a Bluetooth hatótávolságán belül legyen.

Ablakok felhúzása

Ha Bluetooth-hatótávolságon belül van, az okostelefonját használva internetkapcsolat nélkül is felhúzhatja autója ablakait.

Töltőfedél nyitása

A Bluetooth-hatótávolságon belül okostelefonja segítségével is kinyithatja a Honda e töltőfedelét; ehhez még internetkapcsolat sem szükséges.

Riasztások

Az értesítéseknek köszönhetően mindig közel lehet az autójához; a rendszer értesíti ha az ajtót, a csomagtartót, a töltőfedelet vagy az ablakokat nyitva hagyta. Teljes nyugalom.

Hogyan fizethetek elő?

A Honda Digitális Kulcs 2021-től érhető el a Honda e ügyfelek részére.

My Honda+ és az autója.

A hálózati szolgáltatáshoz kapcsolódó funkciók kizárólag a Honda e autóhoz érhetők el. 

Mennyit kell fizetnem?

A Honda Digitális Kulcs 2021-től érhető el a Honda e ügyfelek részére – regisztáljon és töltse le a My Honda+ alkalmazást – egyszerűen csak regisztráljon, és töltse le az alkalmazást.  Ha azonban a My Honda+ alkalmazás további funkcióit is szeretné igénybe venni, akkor az alábbi csomagokra is előfizethet: A ‘Biztonság és utazás’, valamint a ‘Honda Személyi Asszisztens’ csomagokkal számos egyéb funkcióhoz férhet hozzá – ez alól csak a ‘Beépített Wi-Fi elérési pont’ funkció jelent kivételt, amelyet csak közvetlenül az autójában érhet el.

ElőfizetésekÁrakHonda eJazz termékcsalád
Hálózati alapcsomag
Hozzáférés a szolgáltatások széles köréhez.

Virtuális műszerfal, távoli zárás/nyitás, vezető meghívása. A Honda e esetében a csomagban a Légkondicionáló berendezés távvezérlése, a Távoli töltés és még számos további funkció is megtalálható.
Az első tulajdonosnak ingyenes. A második tulajdonos esetében 12 995 Ft aktiválási díj ellenében érhető el.IgenIgen
Honda Digitális Kulcs
Az okostelefonja a kulcs.

Indítás, Ajtó zárása/nyitása, Elektromos ablakemelő zárása, Töltőfedél nyitása és Digitáliskulcs-riasztások.
2021-től érhető el a Honda e ügyfelek részére.IgenNem elérhető
Biztonság és utazás
Nyugalom mindenkor.

Digitális Útmenti Segélyszolgáltatás. Zónakontroll, POI küldése a műholdas navigációs rendszerbe, Gépjárműkereső, Utazási előzmények, Vezetési pontszám és Kedvenc út tervezése.
Az első évben ingyenes, utána 10 295 Ft/év (a 3. évig).IgenIgen
Beépített Wi-Fi elérési pont
Internetelérés az autóban.

Tartalmak megtekintése több eszközön is a szolgáltatón keresztül (AT&T, Vodafone stb.)
A költségek a használat mértékétől függenekIgenIgen
Honda Személyi Asszisztens
Csak mondja ki: „OK Honda”

Lépjen kapcsolatba saját fedélzeti AI-asszisztensével: ha kimondja a varázsszót, kontextusfüggő párbeszéd indul el, amely segít megtervezni az útvonalát.
16 495 Ft/évIgenIgen