Honda CR-V visszahajtható vonóhorog 13pin kábelköteggel

Eredeti Honda CR-V visszahajtható vonóhorog 13pin kábelköteggel adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda CR-V visszahajtható vonóhorog 13pin kábelköteggel, Honda Tóth Szolnok - myhonda.hu

Visszahajtható vonóhorog 13 pin kábelköteggel

Cikkszám08L92-TLA-600KR
Cikkcsoportszállítás és vontatás
ModellHonda CR-V Hybrid
Kompatibilitásrészletek alább
Külső szín nem releváns
Belső szín nem releváns

Honda CR-V visszahajtható vonóhorog 13pin kábelköteggel – fontos információ


Ezzel az új, visszahajtható vonóhoroggal gyerekjáték az utánfutó vontatása vagy a kerékpárok szállítása. Maximális vontatási kapacitás: 2000 kg, a motor és a sebességváltó típusától függően. Vonófej függőleges terhelhetősége: 100 kg. A nyitómechanizmus a működés megkönnyítése érdekében a csomagtartóban található. – A szett visszahajtható vonóhorgot (08L92-TLA-600A), takaró burkolatot (08L92-TLA-600B) és 13 pin vonóhorog kábelköteget tartalmaz (08L91-TLA-L00E). EX / Executive felszereltségű modellek esetén inaktiválja az automata csomagtérajtó nyitó funkciót. Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08L90TLA600KF 08L92TLA600KD.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

2.0 ELE 4WDO
2.0 LIFE 4WD
2.0 EXEC 4WD
2.0 COMF 2WD
2.0 ELE 2WD
2.0 LIFE 2WD
2.0 SPORTLINE 2WDO
2.0 SPORTLINE 4WDO

A Honda CR-V visszahajtható vonóhorog 13pin kábelköteggel mellett további Honda CR-V Hybrid kiegészítőket ide klikkelve talál.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda CR-V Hybrid modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.