Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy 2023.03.24-én, pénteken zárva tartunk. Hétfőn már újra a normál munkarend szerint állunk az Önök rendelkezésére.

Honda CR-V Plug-in Hybrid e:PHEV

Honda CR-V Plug-in Hybrid e:PHEV

2023-ban érkezik Európába a Honda CR-V Plug-in Hybrid SUV, a hálózatról is tölthető hibrid modell.

Honda CR-V Plug-on Hybrid e:PHEV modell (ázsiai kivitel)
Honda CR-V Plug-on Hybrid e:PHEV modell – a kép illusztráció

Vadonatúj CR-V e:HEV teljes értékű hibrid és e:PHEV plug-in hibrid SUV

2023-ban a Honda bevezeti a vadonatúj CR-V-t, amely először lesz elérhető többféle elektromos hajtáslánccal. Az új CR-V e:HEV továbbra is kapható lesz öntöltő teljes értékű hibridként, de a Honda (Európában első alkalommal) a CR-V e:PHEV modellt is felveszi a kínálatába: ezzel legnépszerűbb nagy méretű SUV modellünk már plug-in hibridként is kapható lesz. Kövesse érkező modellek oldalunkat a legfrissebb információkért! 

e:PHEV
e:PHEV

Az e:PHEV bevezetésével a CR-V lesz az első Honda modell, amely plug-in-hybrid hajtásláncával tovább erősíti a Honda piaci pozícióját a környezetbarát mobilitás területén.

Az i-MMD rendszer előnyeit felhasználva, biztonságosabb vezetést, gyorsabb erőátvitelt és jelentős üzemanyag-takarékosságot biztosít. A nagyobb teljesítmény csendesebb üzemeléssel párosulva nyújt EV-jellegű autózási élményt a tulajdonosok számára.

Honda CR-V PHEV
Honda CR-V PHEV

Honda CR-V Plug-in Hybrid e:PHEV várható műszaki adatok

Az alábbi adatok az ázsiai modellre vonatkoznak, tájékoztató jellegűek.

Nagy hatékonyságú 2,0 literes Atkinson-ciklusú motorral van felszerelve, amelynek maximális teljesítménye 107 kW, maximális nyomatéka 175 Nm; az elektromos motor maximális teljesítménye 135 kW, maximális nyomatéka 315 Nm. A kombinált üzemanyag-fogyasztás várhatóan 1,3 liter / 100 km, a tisztán elektromos utazótávolság pedig eléri a 85 km-t, így az utazás gazdaságosabbá és kényelmesebbé válik a vadonatúj Honda CR-V Plug-in Hybrid volánja mögött.

szechenyi