Honda CR-V megvilágított ajtó küszöbburkolatok

Eredeti Honda CR-V megvilágított ajtó küszöbburkolatok adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda CR-V megvilágított ajtó küszöbburkolatok, Honda Tóth Szolnok - myhonda.hu

Megvilágított ajtó küszöbburkolatok

Cikkszám08E12-TLA-610A
Cikkcsoportutastér
ModellHonda CR-V Hybrid
Kompatibilitásrészletek alább
Külső szín nem releváns
Belső szín nem releváns

Honda CR-V megvilágított ajtó küszöbburkolatok – fontos információ


Fényes, rozsdamentes acél küszöbburkolatok CR-V logóval, melyek védelmet biztosítanak a be- és kiszállás során keletkező sérülések ellen. Megvilágított első és megvilágítás nélküli hátsó küszöbburkolatokat tartalmaz. Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08E0PTLAC0N60 08E0PTLAC0N70 08E0PTLAC0N80 08E0PTLAC0NK0 08E0PTLAC0NS0 08E0PTLAC0NV0 08E0PTLAC0NX0 08E0PTLAC0NY0 08E0PTLAILLU 08E0PTLASP0L1 08E0PTLASP0L2 08E0PTLASP0L3 08E12TLA610C.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

2.0 ELE 4WDO
2.0 LIFE 4WDO
2.0 EXEC 4WDO
2.0 COMF 2WDO
2.0 ELE 2WDO
2.0 LIFE 2WDO
2.0 SPORTLINE 2WDO
2.0 SPORTLINE 4WDO

A Honda CR-V megvilágított ajtó küszöbburkolatok mellett további Honda CR-V Hybrid kiegészítőket ide klikkelve talál.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda CR-V Hybrid modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.