Honda CR-V levehető vonóhorog

Eredeti Honda CR-V levehető vonóhorog adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda CR-V levehető vonóhorog, Honda Tóth Szolnok - myhonda.hu

Levehető vonóhorog 13 pin kábelköteggel

Cikkszám08L92-TLA-600KD
Cikkcsoportszállítás és vontatás
ModellHonda CR-V Hybrid
Kompatibilitásrészletek alább
Külső szín nem releváns
Belső szín nem releváns

Honda CR-V levehető vonóhorog – fontos információ


Ezzel a levehető vonóhoroggal akkor sem kell feláldoznia autója stílusos megjelenését, ha utánfutót kell vontatnia. 13 érintkezős kábelköteggel érkezik. Maximális vontatási kapacitás: 2000 kg, a motor és a sebességváltó típusától függően. Vonófej függőleges terhelhetősége: 100 kg. – A szett levehető vonóhorgot (08L92-TLA-600) és 13 PIN kábelköteget (08L91-TLA-L00D) tartalmaz. EX / Executive felszereltségű modellek esetén inaktiválja az automata csomagtérajtó nyitó funkciót. Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, meret lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08L90TLA600KF 08L92TLA600KR.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

2.0 ELE 4WDO
2.0 LIFE 4WDO
2.0 EXEC 4WDO
2.0 COMF 2WDO
2.0 ELE 2WDO
2.0 LIFE 2WDO
2.0 SPORTLINE 2WDO
2.0 SPORTLINE 4WDO

A Honda CR-V levehető vonóhorog mellett további Honda CR-V Hybrid kiegészítőket ide klikkelve talál.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda CR-V Hybrid modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.