HONDA CR-V HYBRID LIFESTYLE 22 2WD eCVT készlet

HONDA CR-V HYBRID LIFESTYLE 22 2WD eCVT készlet

HONDA CR-V HYBRID LIFESTYLE 22 2WD eCVT készlet egyedi áron elérhető a Honda Tóth márkakereskedésben Szolnokon, azonnali átadással.

ListaárÁrlista itt
Kedvezményes árérdeklődésre
Évjárat22YM
Üzemanyagbenzin
FelszereltségLifestyle
Elérhető színekplatinum white pearl
Meghajtásfront
SebességváltóeCVT
Érdeklődjön most+36 70 337 3567
A listaár tartalmazza a regisztrációs adót és a metálfény árát.

HONDA CR-V HYBRID LIFESTYLE 22 2WD eCVT készlet – a megjelenített kép illusztráció, nem minden esetben tükrözi a felszereltséget. A közölt adatok a készlet erejéig, a megadott felszereltségre és színekre vonatkoznak. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlatnak. A megjelenített árhoz további költségek (szállítási költség, forgalomba helyezés, metálfény felár, biztosítás, stb.) kapcsolódhatnak, melyek részleteiért és konkrét árajánlatért kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Honda CR-V Lifesytle

A CR-V öntöltő hibrid, így nem kell bajlódnia a töltéssel, sem a töltőállomásoknak alárendelnie az útvonalát – vezetés közben termeli az energiát. Fejlett hibrid technológiája csökkenti a károsanyag-kibocsátást, ráadásul üzemanyagot takarít meg, így kevesebbe kerül Önnek az autó fenntartása. A CR-V hibrid egy gazdaságos SUV – a Comfort felszereltségi szinttel például akár 860 km-t is megtehet egy tankolással. A rendszer automatikusan beállítja a CR-V intelligens vezetési üzemmódjait – így bármilyen körülmények között maximális teljesítménnyel közlekedhet.A CR-V-t a legmodernebb e:HEV hibrid technikával kínáljuk. Az Intelligent Multi Mode Drive (i-MMD) névre keresztelt, hibrid hajtáslánc alapját erős, kétliteres, benzines motor adja, ehhez kapcsolódnak az ultramodern villanymotorok, amelyek páratlanul könnyen kezelhetővé teszik a modellt. A modell alapját könnyű, mégis nagy merevségű karosszériaszerkezet adja, ehhez kapcsolódik az elöl MacPherson rendszerű, hátul több lengőkaros futómű, amit minden idők legkifinomultabb CR-V-felfüggesztéseként aposztrofálhatunk. Mindez páratlan fordulékonyságot, könnyű kezelhetőséget és messze átlagon felüli menetkomfortot garantál, méghozzá minden időjárási és útviszonyok közepette.

További készlet ajánlatainkat ezen a linken tudja megtekinteni.
Az adatok forrása: honda.hu.

szechenyi