Honda CR-V Hybrid e:HEV

Honda CR-V Hybrid e:HEV

Miért érdemes a Honda CR-V Hybrid e:HEV full hibridet választani? A full hibrid technológia a mild hibridekhez képest jóval hatékonyabb, így kedvezőbb fogyasztást eredményez. Már induláskor rendelkezésre áll a villanymotor teljes nyomatéka, ezért a CR-V dinamikus vezetési élményt is nyújt az ergonomikus belső tér mellett. Az SUV kivitel magasabb üléspozíciót eredményez, így növeli a vezetés biztonságérzetét.

Honda CR-V Hybrid AWD e.HEV
Honda CR-V Hybrid AWD e:HEV

Honda CR-V Hybrid e:HEV

A CR-V Hybrid kiválasztja az optimális üzemmódot, hogy gyors reagálású, hatékony vezetést tegyen lehetővé.

Az Atkinson-ciklusú, 2,0 literes benzinmotor és a két villanymotor – egy hajtó villanymotor és egy áramfejlesztő villanymotor, amelyek lehetővé teszik a hajtást benzinmotoros, villanymotoros és hibrid üzemmódban. A CR-V a hagyományos erőátvitel használata helyett fix áttételű váltót használ, amely lehetővé teszi a vezető számára a zökkenőmentes erőátvitelt, és kényelmessé teszi a vezetést – ez az a hibrid, amit Ön is érezhet.

Honda CR-V Hybrid
Honda CR-V Hybrid

Az intelligens Multi-Mode Drive (i-MMD) mindig nagy teljesítményt és hatékonyságot nyújt.

Az i-MMD technika biztosítja, hogy a gépkocsi mindig a leghatékonyabb módon használja fel az energiát. Ez annyit tesz, hogy a CR-V Hybrid zökkenőmentesen vált három üzemmódja között, melyek a következők: EV Drive, Hybrid Drive és Engine Drive.

Honda SENSING

A legkorszerűbb menetbiztonsági eszközöket magában foglaló Honda SENSING rendszert úgy tervezték, hogy megóvja Önt és utasait.

Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer

Észleli, ha egy jármű vagy egy gyalogos az autó útjába kerül, s azonnal figyelmezteti Önt az ütközés veszélyére, emellett csökkenti az autó sebességét, hogy minimalizálja az ütközés súlyosságát.

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

Vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt a kisodródásra, ha az autó irányjelzés nélkül hagyja el a forgalmi sávot.

Útpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

A szélvédőre erősített kamera folyamatosan figyeli az utat, s ha azt észleli, hogy az autó letér az útpályáról, az elektronikus szervokormány segítségével finom korrekciókkal visszairányítja sávjába. Bizonyos körülmények között a fékek bevetésére is képes.

Sávtartó Asszisztens

Segít a sáv közepén tartani az autót, így biztonságosabbá és kevésbé fárasztóvá teszi a közlekedést autóúton és autópályán, mivel nincs szükség folyamatos kormányzásra, és kevesebb energiát kíván a vezetés.

Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer

A Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer automatikusan felismeri a közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti azokat a kijelzőn. Egyszerre két táblát képes megjeleníteni.

Intelligens Sebességhatároló

A beállítható sebességhatároló és a Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer képességeit intelligensen ötvözve automatikusan mindig az adott útszakaszon megengedett, a Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer által észlelt legnagyobb sebességre korlátozza az autó sebességét.

Intelligens Adaptív Sebességrögzítő

Ez a rendszer érzékeli, ha a szomszédos sávban haladó jármű be szándékozik vágni Ön elé, és ennek megfelelően szabályozza az Ön gépkocsija sebességét. Emellett képes tartani a megadott követési távolságot az Ön előtt haladó gépkocsitól, így nem Önnek kell folyton változtatgatnia a sebességet.